Sport

„Cupa Cetății” ­la gimnastică aerobică

La finalul acestei săptămâni, Sala Sporturilor din Deva va găzdui o nouă ediție a tradiționalei compe­tiții de gimnastică aerobică, „Cupa Cetății”.
Ediția din acest an, cea cu numărul 24 , deschide sezonul competițional în România iar la startul întrecerilor de la Deva și-au anunțat prezența circa 120 de sportivi din 16 cluburi din țară. Vor fi prezenți, de ase­me­nea, și componenții loturilor națio­nale de gimnastică aerobică, seniorii și juniorii, toți aflați în pregătire centralizată pentru Campionatele Mondiale care se vor desfășura anul acesta la Guimareas în Spania, la mijlocul lunii iunie.
Revenind la competiția de la Deva, care este organizată de cei de la Liceul cu Program Sportiv Cetate în parteneriat cu Federatia Română de gimnastică, menționăm că organi­za­torii se bucură de sprijinul Primăriei mu­nicipiului Deva și al Inspec­to­ra­tu­lui Școlar Județean, instituții care au pregătit premiile pentru cei care vor urca pe podiumul de premiere la edi­ția din acest an.
Vineri, 8 aprilie, este programată sesiunea de acomodare, sâmbătă, 9 aprilie, între orele 9 și 18 este pro­gramată prima reuniune din acest concurs iar duminică de la ora 9 la ora 14 cea de a doua reuniune și fes­tivitatea de premiere.
Intrarea la aceste întreceri este liberă, precizează organizatorii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura