Politica si administratie

„Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva

Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene derulează proiectul “Creșterea ca­pacității de gestionare a crizei sa­nitare COVID-19 în cadrul Spitalului județean de Urgență Deva”, cod SMIS 138125, co-finanțat din Fondul Euro­pean de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infra­struc­tură Mare (POIM) 2014-2020.
Obiectivul proiectului este creș­te­rea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva, prin dez­voltarea infrastructurii sanitare a Spitalului Județean de Urgență Deva, prin investiții în dotări necesare pen­tru a contribui la răspunsul în timp util și eficient al sistemului medical public la criza sanitară COVID – 19. Prin proiect se urmărește asigurarea ca­pacității adecvate de îngrijire și tra­tament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2 și de gestionare a crizei sanitare prin modernizarea și tehnologizarea la nivel european a infrastructurii sani­tare deficitare a Spitalului Județean de Urgență Deva. Proiectul prevede achiziția de apa­ratură performantă, echipamente de protecție, materiale sanitare și con­sumabile.
Valoarea totală a proiectului este de 4.305.942,16 lei, fonduri integral ne­rambursabile. Proiectul se de­ru­lează în perioada 15.03.2020 – 31.12.2022.

Biroul de presă

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura