Actualitate

Devenii care au tâlhărit un american, condamnaţi la închisoare

Doi bărbaţi din Deva, Carol Kovacs şi Petrică Bodea, au fost trimişi în judecată sub infracţiunea de tâlhărie calificată, dosarul fiind soluţionat la Judecătoria Deva.

Magistraţii l-au condamnat pe Carol Kovacs la pedeapsa de trei ani şi două luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Complicele său, Petrică Bodea a primit doi ani şi jumătate pentru aceeaşi faptă, tot cu executare. În plus, cei doi trebuie să-i achite românului domiciliat în SUA, statul Alaska, suma de 4683,6 dolari SUA, echivalent în lei la data plăţii efective, 3.000 dolari SUA reprezentând daune morale, iar suma de 1683,6 dolari SUA reprezentând daune materiale. Cei doi deveni au făcut apel la sentinţa Judecătoriei Deva.
Potrivit anchetei, Kovacs şi Bodea, ambii de 30 de ani, au văzut că victima se află în stare de ebrietate şi au convins o tânără să o ademenească să urce în autoturismul în care se aflau şi suspecţii. Fata i-ar fi promis americanului că-l duce la o pensiune pentru a se caza, însă, într-o parcare izolată situată la ieşirea din municipiul Deva spre Arad, autoturismul a oprit iar cei doi l-au bătut pe american. Aceştia i-au luat bagajul personal în care avea articole de îmbrăcăminte, telefonul mobil şi portmoneul cu documentele de identitate, dar şi banii. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura