Actualitate

O adolescentă a pus poliţiştii în alertă, minţind că a fost răpită şi violată

O adolescentă de 15 ani din comuna Pui a anunţat noaptea, la ora 01.00, la Poliţia oraşului Haţeg, că în timpul zilei, în jurul orei 13.00, se afla pe terenul de sport situat în apropierea şcolii gimnaziale la care studiază şi a fost agresată fizic de trei persoane (doi bărbaţi şi o femeie) pe care nu le cunoaşte.

Fata a continuat şi le-a mai spus anchetatorilor că un bărbat mascat a luat-o cu forţa de pe terenul de sport şi a dus-o într-un loc izolat, unde, prin constrângere fizică şi ameninţări, a violat-o.
În urma celor declarate iniţial de adolescentă, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi viol. Însă, surpriză, în urma investigaţiilor efectuate şi a examinării medico-legale a fetei, aceştia au stabilit că declaraţia iniţială a minorei nu corespunde realităţii. Pusă în faţa probelor, adolescenta a revenit asupra declaraţiei iniţiale şi a recunoscut că faptele reclamate nu sunt reale, totul fiind o invenţie de a sa. În aceste condiţii, a precizat IPJ Hunedoara, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, o cercetează acum pe adolescentă pentru infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura