Politica si administratie

Câştigătorul licitaţiei pentru modernizarea DJ 687 se lasă aşteptat

Sorina Popa

Reprezentanţii CJ Hunedoara susţin că vor anunţa câştigătorul licitaţiei pentru modernizarea DJ 687 tronsonul Hunedoara-Călan în două săptămâni.
Proiectul „Modernizarea DJ 687 Sântuhalm – Hunedoara – Călan, tronsonul Hunedoara-Călan (km 13+050 – 22+791)“ prevede reabilitarea a aproape 10 kilometri de şosea. Valoarea totală a proiectului este de 36.392.043 de lei, din care 32.542.104 de lei, fonduri nerambursabile. Durata de implementare a investiţiei este de 43 de luni.
„Sunt în continuare în faza de evaluare ofertele tehnice depuse pentru proiectare şi execuţie. Consiliul Judeţean Hunedoara a cerut ofertanţilor o serie de clarificări în scris. La licitaţie au participat trei operatori economici: Asocierea Europan Prod SA – SC Dalex Grup – SC Ria Design Consulting SRL – SC Route Concept SRL, SC Implenia Baugesellschaft SRL şi Asocierea SC Proactiv SRL – SC Drupo SRL – SC Sercotrans SRL. Se estimează ca la data de 22 august va fi desemnat câştigătorul”, se arată într-un răspuns al celor de la Consiliul Judeţean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura