Actualitate

Beţivul care a făcut praf patru maşini a comis-o din nou

Maximilian Gânju

A scăpat de închisoare după ce a primit o sentinţă cu suspendare pentru că a condus băut, fără permis şi a produs un accident rutier. N-a învăţat nimic din greşeli şi acum riscă să ajungă după gratii.
Ciprian Eugen Iedlicică (28 de ani) a fost prins de poliţişti conducând un autoturism pe drumurile publice fără a avea permis de conducere şi s-a ales cu un nou dosar penal. De această dată, tânărul cu mai multe condamnări la activ pentru fapte asemănătoare n-a mai fost băut, dar avea maşina neîmatriculată. Dosarul instrumentat poliţişti şi procurori a ajuns la Judecătoria Petroşani, iar magistraţii au decis trimiterea în judecată a bărbatului pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat şi fără a avea permis.
În 2015, Iedlicică a făcut praf patru maşini şi a rănit două femei, după ce s-a urcat băut la volan, deşi nu avea permis. Individul s-a îmbătat criţă şi s-a urcat într-o maşină de teren ce aparţinea unui cunoscut de-al său. În apropierea Primăriei Petroşani, din cauza băuturii a acroşat o dubiţă parcată, a tamponat un autoturism care circula în faţa sa şi l-a proiectat într-un copac. La testarea făcută de poliţişti la faţa locului, bărbatul avea o alcoolemie de 1,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat. A fost condamnat de Judecătoria Petroşani la un an şi şapte luni de închisoare. Curtea de Apel Alba Iulia i-a înăsprit pedeapsa şi l-a trimis direct la Psihiatrie, unde să efectueze muncă în folosul comunităţii. Mai precis, magistraţii i-au suspendat executarea pedepsei şi i-au mărit perioada de supraveghere la trei ani. Dar, după cum se vede, nu s-a învăţat minte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura