Actualitate

S-a urcat, din nou, pe un stâlp, să protesteze

Maximilian Gânju

Un bărbat din municipiul Petroşani, cunoscut de autorităţi ca un cal breaz, s-a urcat pe un stâlp de iluminat din zona spitalului din localitate, pentru a-şi striga nemulţumirile.
Viorel Popa, zis ”Ureche”, a stat cocoţat pe construcţia metalică câteva zeci de minute. Nici de această dată nu a fost clar motivul protestului, mai ales că individul era şi băut. ”Noi am fost sesizaţi că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat şi am trimis la faţa locului un echipaj de pompieri pentru a interveni în caz că era necesar”, a declarat Adrian Avram, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani.
Viorel Popa e cunoscut la Petroşani ca protestatar de „profesie”. În urmă cu aproape două săptămâni, ”Ureche” s-a urcat pe un alt stâlp de iluminat din Piaţa Victoria, tot în semn de protest. Era nemulţumit de faptul că a fost bruscat într-un local din apropiere, după ce s-a luat la ceartă cu câţiva clienţi.
”El protestează în acest fel de fiecare dată când îl nemulţumeşte ceva. L-am sancţionat contravenţional de mai multe ori, dar degeaba”, a spus Nicolae Stăncioi, şeful Poliţiei Locale Petroşani. Individul are mai multe sancţiuni contravenţionale pentru protestele sale ilegale, dar nu a achitat nici una. Mai grav este că la fiecare protest al său sunt mobilizate şi blocate forţe de ordine şi salvare, cum ar fi poliţişti ori pompieri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura