Actualitate

Grădina Zoologică din Hunedoara rămâne închisă

zoo_hunedoaraAlice Brandisz

Grădina Zoologică din Hunedoara rămâne închisă vizitatorilor, deoarece nu a reuşit să-şi remedieze toate neregulile găsite în urma verificărilor efectuate luna trecută de Agenţia Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, împreună cu inspectorii de la Direcţia judeţeană.
Conducerea parcului zoo a cerut amânarea termenului pentru control, deoarece nu au reuşit să soluţioneze toate neconformităţile. Totuşi, inspectorii de la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Hunedoara s-au deplasat la faţa locului pentru a vedea stadiul în care se află lucrările de remediere. Potrivit directorului DSVSA Hunedoara, Mihai Jula, peste 90 la sută dintre probleme au fost rezolvate, printre care igienizarea spaţiilor de cazare ale animalelor şi cele de depozitare a hranei. Au mai rămas de pus la punct câteva documente, după care conducerea grădinii va solicita un nou control.
În urma verificărilor din luna iunie făcute de inspectori sanitar-veterinari, s-a dispus suspendarea activităţii grădinii zoologice pentru o perioadă de 30 de zile şi s-a dat o amendă de 48.500 de lei. Măsurile au fost luate pentru nerespectarea condiţiilor de igienă în spaţiile în care sunt adăpostite animalele.

One thought on “Grădina Zoologică din Hunedoara rămâne închisă

  • Se coseste iarba in Hunedoara si nu ajunge la animale ,se vinde iarba la tarani pe sate ,dovada este ca , nu se gaseste in interiorul gradinii Zoo asezata in capite de fan .E rusinos ca spun public ca nu au de mancare la animale cand cei care cosesc iarba din jurul blocurilor nu o depoziteaza la gradina Zoo .

    Trebuie facut un control pe aceasta tema urgent !

    Sfantul Dreptatii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura