Actualitate

8 Tricouri office pentru femei pe care ar trebui să le ai în dressing

Tricourile sunt unele dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba unei femei. Pot fi purtate atât în ținute casual și relaxate, cât și în ținute office. Pentru ținutele de birou, avem mai multe idei de tricouri pe care să le combini cu restul pieselor vestimentare.

 

Tricoul alb Polo Ralph Lauren

 

Tricoul alb, Polo Ralph Lauren este o piesă vestimentară foarte interesantă, prin simplitatea ei. Este pur și simplu un tricou alb care se va combina foarte bine cu orice piesa vestimentară purtată în partea de jos. Este potrivit inclusiv pentru ținutele office, fiind o piesă neutră în ținute. Pentru mai multe astfel de modele, nu ezita să accesezi https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/tricouri-clasice-si-polo/tricouri.

 

Tricoul negru Polo Ralph Lauren

La fel ca și modelul anterior, acest tricou este aproape complet negru. Sigla este cea care aduce o pată de alb, acestui tricou. Este o piesă clasică pe care o vei combina cu succes cu mai multe piese vestimentare, de la pantaloni la fuste. Negrul merge la orice, iar acest tricou cu design clasic nu face excepție.

Tricoul negru Guess

Guess este recunoscut pentru tricourile pe care le produce, inclusiv pentru cele care sunt potrivite și ținutelor office. Poți găsi un tricou polo care să aibă imprimat doar brandul pe partea din față, atunci cand nu vrei un tricou complet negru. Scrisul este elegant și va da un aspect interesant tricoului.

Un tricou Guess cu model grafic

Un astfel de tricou este ceva mai complex decât cel menționat anterior. Modelul grafic de pe piept, care poate fi de exemplu un triunghi răsturnat, cu o imagine în interior, va da personalitate tricoului tău. Pentru mai multe astfel de modele, te poți uita pentru inspirație și aici https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte.

Un tricoul alb Klein Jeans

Atunci când cauți un tricou alb elegant, poți alege modelul Institutional, de la Klein Jeans. Scrisul subțire de pe piept, da o eleganță aparte acestui tricou și îl face foarte potrivit pentru mersul la birou. Astfel, vara nu mai trebuie să alegi piese vestimentare incomode. Cu acest tricou vei reuși cu siguranță să ai ținuta office potrivită.

Un tricou Adidas cu imprimeu floral

Ai văzut tricoul Rich Mnisi? Pe piept are doi trandafiri cu petale multicolore, iar fondul este negru. Datorită fondului întunecat, culorile ies extrem de bine în evidență. Un astfel de tricou îți va da un vibe îndrăzneț. În plus, te va ajuta să pari optimist și energic atunci când lucrezi cu publicul. Culorile de pe tricoul tău, vor aduce voia bună în birou.

Un tricou negru Levis

Un tricou negru Levis, cu scrisul de pe piept pe fundal silver este o alegere fabuloasă pentru birou. În plus, faptul că brandul este vizibil îi dă un aer impozant. Poți să îl porți în numeroase combinații, iar faptul că este negru îți permite să fii oricât de creativă dorești.

Dacă vrei să asortezi tricoul și cu o geantă, îți recomandăm să citești articolul Genți de damă mari sau mici – ce va fi la modă?

Un tricou negru Emporio Armani

Vrei un tricou cu imprimeu cât mai subtil? Cu siguranță un tricou negru de la Armani este o soluție potrivită. Însemnele brandului se află pe piept, dar sunt atât de subtil aplicate, încât fac tricoul perfect pentru un mediu office. Un astfel de tricou este ușor de combinat în diverse ținute, inclusiv în cele casual. Odată cumpărat, îl vei folosi pentru mult timp.

Acestea sunt doar câteva idei în ceea ce privește tricourile pentru birou. Poți alege orice tricou îți place, bazându-te exclusiv pe preferințele tale, pe codul vestimentar de la serviciu și pe particularitățle tale fizice. Alege de fiecare dată tricouri de bună calitate pentru birou. Doar așa vei avea o ținută elegantă.