Actualitate

8 sfaturi vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le știe

Este vineri seară și căutați prin garderobă pentru a alcătui ținuta potrivită, dar se pare că nu găsiți nimic care să se potrivească. Vă sună cunoscut? Acesta este genul de luptă pe care o au toate persoanele cu haine de damă, dar lucrurile nu trebuie să fie prea complicate.

 

Vă puteți face viața mult mai ușoară cu ajutorul unor sfaturi de modă inteligente care vă permit să arătați cât mai bine, cu orice ocazie. Vă puteți ajusta alegerile în funcție de stilul personal, de tipul de corp și de personalitate, dar majoritatea acestor sfaturi vor funcționa pentru orice femeie.

1. Lucrurile vechi trebuie să dispară.

Nu există loc de schimbare, dacă nu o facem noi însene. Deschideți-vă dulapul și uitați-vă bine la ce haine de damă aveți. Ar trebui să vă puneți o întrebare simplă – dacă ați fi într-un magazin chiar acum, ce haine de damă din dulapul dvs. ați cumpăra? Este un joc foarte simplu și destul de eficient pe care ar trebui să îl jucați din când în când. Dacă vreți să nu mai petreceți ore întregi în fața dulapului, acesta trebuie să fie îngrijit și coordonat în funcție de culori – acumularea de haine de damă duce întotdeauna la dezordine.

2. Se apropie un eveniment important? Faceți cumpărături cu un plan.

Fie că vă căsătoriți, fie că participați pur și simplu la un eveniment special, cu siguranță veți petrece mult timp căutând ținuta potrivită. Pentru a fi eficientă și pentru a fi mulțumită de alegerea făcută, ar trebui să mergeți la cumpărături de haine de damă cu o coafură, un machiaj și pantofi potriviți, astfel încât să puteți vedea imaginea de ansamblu. De asemenea, nu uitați să purtați lenjerie intimă frumoasă – nu vreți să respingeți o rochie care nu vă stă bine pentru că nu ați acordat atenție liniei chiloților.

3. Prelungiți durata de viață a articolelor din cașmir.

Faptul că ceva este realizat din cașmir nu ar trebui să însemne mare lucru, așa că primul pas spre o viață lungă și fericită a unui articol din cașmir este achiziționarea unui articol de calitate. Acest material poate fi prelucrat în mai multe moduri diferite, așa că vă puteți trezi cu ușurință cu un pulover de calitate slabă, pe care ați plătit excesiv de mult. Cu toate acestea, există câțiva indicatori care vă pot arăta la ce vă uitați. În primul rând, ar trebui să căutați haine de dama tricotate, groase și, în al doilea rând, încercați să îl întindeți – dacă se trage înapoi, este un tip bun de cașmir. Sunt șanse mari să plătiți bani frumoși pentru orice articol din cașmir de calitate, așa că ar trebui să aveți grijă de el, ceea ce înseamnă să îl spălați manual în apă rece.

4. Întindeți pantofii noi, fără durere.

Există diferite modalități de a evita bătăturile, care vă pot face ziua cu adevărat dificilă. Cele mai multe dintre aceste probleme provin de la tocurile înalte, nu-i așa? Experții au încercat diferite tipuri de metode, iar cea mai eficientă dintre ele include congelatorul, credeți sau nu. Dacă umpleți câteva pungi cu apă, le puneți în pantofi și îi puneți în congelator peste noapte, veți putea vedea o diferență uriașă dimineața.

5. Îmbrăcați-vă elegant în câteva secunde.

Cu toate am aprecia dacă zilele ar fi un pic mai lungi, dar având în faptul că asta nu se va întâmpla, ar trebui să folosiți tot felul de trucuri și sfaturi pentru a vă îmbrăca rapid. Adăugați o notă elegantă cu un papion, îl puteți asorta cu aproape orice. Dacă nu aveți tocuri la îndemână, v-ați putea eleva pantofii fără toc prin plasarea unor cercei cu clips pe ei.

6. Atunci când vă cumpărați un sacou, cumpărați inteligent.

Achiziționarea de jachete, paltoane și sacouri are o singură regulă – trebuie să se potrivească la umeri. Dacă este prea strâmt sau prea larg, lăsați-l în magazin, pentru că acesta este un lucru foarte greu de modificat, chiar dacă aveți un croitor bun.

7. Urmați regulile decenței.

Vorbind de reguli, ar trebui să le menționăm pe cele referitoare la arătarea pielii. Este destul de simplu – arătați câte o parte a corpului pe rând. Așadar, dacă vă etalați decolteul, aveți grijă să nu combinați asta cu fuste mini, și invers. Să arătați și să vă simțiți atractivă nu ar trebui să se bazeze pe cât de dezbrăcată sunteți. Un pic de mister este întotdeauna o notă plăcută.

8. Tratați-vă ca o regină.

Frumusețea este legată mai mult decât credeți de sănătate. Să aveți grijă de sănătatea dvs. începe cu odihna – indiferent de câte responsabilități aveți în timpul zilei, nu ar trebui să le lăsați să intervină în timpul somnului. Probabil că ați auzit despre ceva numit „somnul de frumusețe” și ar trebui să știți că nu este un mit. Așadar, investiți în frumusețea și sănătatea dvs., îmbrăcându-vă patul cu mătase pură.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura