Actualitate

7 motive pentru care ar trebui să aveți grijă de salteaua dvs.

A avea grijă de saltea este esențial atât pentru somnul dvs., cât și pentru longevitatea saltelei. Iar vestea bună este că este de fapt foarte ușor să aveți grijă de o saltea Previ. Prin simpla păstrare a curățeniei și utilizarea ei pentru ceea ce a fost concepută (somn), nu ar trebui să fie nevoie să vă înlocuiți salteaua din nou, timp de mulți ani.

 

  • Țineți mâncarea și băuturile departe de pat.
  • Nu lăsați animalele de companie să doarmă pe pat.
  • Dacă aveți copii, stabiliți o regulă: nu săriți pe pat.
  • Folosiți o protecție de saltea ca un strat suplimentar de protecție împotriva petelor, deversărilor, mirosului corporal, acarienilor și alergenilor.
  • Rotiți salteaua periodic, așa cum vă ghidează instrucțiunile producătorului.

 

Așadar, care este marea problemă? De ce este atât de important să aveți grijă de o saltea Previ? Să ne uităm la câteva motive:

1. Salteaua este esențială pentru un somn bun

Salteaua dvs. vă permite să aveți parte de un somn profund și întineritor, de care corpul dvs. are nevoie. Dacă nu aveți grijă în mod corespunzător de o saltea Previ, materialele din interior ar putea începe să se deterioreze și să nu reușească să vă ofere suportul de care aveți nevoie. Asta înseamnă că vă veți răsuci pe parcursul nopții, vă veți trezi cu mușchii dureroși și vă veți simți obosit a doua zi.

2. Puteți prelungi durata de viață a saltelei

Îngrijirea saltelei dvs. va prelungi longevitatea saltelei, astfel încât aceasta va continua să vă ofere un somn minunat pentru mulți ani de acum încolo. Cu o îngrijire adecvată, s-ar putea să nu fie nevoie să cumpărați o altă saltea Previ decât peste 10 ani sau cam așa ceva! Iar acest lucru este deosebit de grozav, deoarece …

3. O saltea bună nu este ieftină

Saltelele sunt investiții considerabile pentru majoritatea oamenilor. Probabil că nu este o achiziție pe care veți dori să o faceți din nou prea curând, nu-i așa? Nici nu ar trebui să fie nevoie. O saltea Previ bună poate rezista până la un deceniu sau mai mult, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să fie nevoie să o înlocuiți timp de mai mulți ani.

4. Veți economisi bani

O saltea mai puțin de reparat, curățat sau cumpărat înseamnă bani în buzunarul dvs.! Dacă vă vărsați constant vinul pe saltea sau o lăsați să se strice, veți plăti pentru curățare sau veți căuta saltele noi. De ce să vă deranjați? Urmați pur și simplu sfaturile simple de îngrijire a saltelei de mai sus și veți economisi bani în acest proces.

5. Nimănui nu-i place o saltea pătată și urât mirositoare

Chiar dacă nu puteți vedea petele, mirosul urât vă va face nopțile mizerabile și veți renunța la saltea pentru una nouă, mai devreme sau mai târziu.

6. Confortul dvs. ar putea fi compromis

În cazul saltelelor care trebuie rotite, ați putea ajunge cu un pat căzut și inconfortabil, dacă nu urmați instrucțiunile de îngrijire recomandate de producător. Iar dacă nu sunteți confortabil noaptea, sunt șanse să nu aveți parte de un somn bun.

7. Vă va face plăcere să vă retrageți în patul dvs., în fiecare noapte

Patul dvs. ar trebui să fie un sanctuar pentru odihnă și relaxare – un loc fericit și confortabil în care vă place să vă retrageți la sfârșitul unei zile lungi. Având grijă de salteaua dvs., puteți fi sigur că patul dvs. va rămâne un refugiu, pentru mulți ani de acum încolo.

 

Deși o curățare adecvată este o parte esențială a îngrijirii saltelei, există câteva lucruri suplimentare de care trebuie să țineți cont, dacă doriți ca salteaua dumneavoastră să rămână în stare bună pentru anii următori.

 

  • Materiale speciale: Unele materiale, cum ar fi spuma cu memorie, pot necesita o îngrijire specială. Deoarece spuma cu memorie este foarte absorbantă, umezirea ei atunci când o curățați ar putea cauza daune. Asta înseamnă că persoanele cu paturi din spumă sau saltele hibride care folosesc straturi de spumă ar trebui să facă un efort special pentru a consulta instrucțiunile de curățare ale producătorului.
  • Protecție suplimentară: Produse precum protecțiile de saltele pot ajuta la menținerea saltelei curate. Investiția într-o protecție de saltea rezistent la apă vă poate ajuta să prelungiți durata de viață a patului dvs.

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.