Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Alin, 07.11.1977, ora 08:30, Deva, Scorpion cu ascendentul în Scorpion: Aveţi o personalitate complexă, marcată de unele trăsături mai divergente. Astfel, pe de-o parte sunteţi un bărbat curajos, combativ, hotărât, energic, tenace, cumva deţinând şi calităţi de lider, iar pe de altă parte, sunteţi ceva mai excentric, idealist şi confuz, visător, dar şi inventiv. Se pare, conform astrogramei, că aveţi o receptivitate deosebită pentru chestiuni ezoterice sau de misticism. Există anumite probleme referitoare la figura paternă. Prima treime a vieţii a fost oarecum mai dificilă, fiind situat cumva într-un con de umbră, de izolare, însă acei ani par a fi deja depăşiţi. Cariera, dar şi amiciţiile, vă sunt benefice. Aveţi noroc la bani din partea altor persoane.

Crina, 18.04.1984, orele 22:45, Brad, Berbec cu ascendentul în Scorpion: Sunteţi o fire eminamente marţială, activă şi energică, cu o vitalitate dinamică şi cu un aprig spirit de competiţie. Astfel, căutaţi ca mai mereu, în orice tip de împrejurare v-aţi afla, să-i dovediţi pe cei care îi consideraţi rivali, deoarece simţiţi o stringentă „sete“ de victorie. Totuşi, acest tip de comportament vă poate aduce mai mulţi duşmani decât prieteni, aşadar, o reevaluare a atitudinii ar fi necesară. Aveţi şi o energie şi o capacitate de efort fizic excelentă, munca fizică fiind pentru dumneavoastră şi o supapă de eliberare a stresului cotidian. V-aş recomanda să fiţi atentă la lovituri, tăieturi sau cicatrice care v-ar putea afecta aspectul fizic, îndeosebi zona feţei. Fiţi mai diplomată în iubire. Situaţia materială pare a fi foarte favorabilă.

Ioan-Liviu, 25.09.1992, ora 03:00, Hunedoara, Balanţă cu ascendentul în Leu: Acest copil va avea o personalitate puternică, strălucitoare, înnobilată de calităţi ce ţin de onorabilitate, demnitate şi înţelepciune. Se va face uşor remarcat şi apreciat de către cei din jur, ştiind să realizeze un adevărat spectacol prin apariţiile şi acţiunile sale. Va avea credinţa că e infailibil, va exagera deseori şi va manifesta un făţiş complex de superioritate. Va trebui astfel să lucreze la aceste domenii. Este dezgheţat şi va avea o inteligenţă superioară şi o vastă cultură. Financiar, va sta binişor. Atenţie la afecţiuni complexe ale oaselor, genunchilor, stomacului şi sistemului imunitar. Foarte probabil, se va însura ceva mai târziu în viaţă, sau cu o persoană mai matură din punct de vedere fizic ori al mentalităţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura