Actualitate

4 sfaturi și trucuri pentru a câștiga orice joc de societate

Într-o seară de vară, nu există nimic mai bun decât să stați împreună cu membrii familiei și prietenii și să îi bateți cu desăvârșire la jocuri de societate precum Monopoly sau Remi.

 

În timp ce jucăm, pierdutul este ceva care ne afectează pe aproape fiecare dintre noi, și în acest caz, ar fi mai bine dacă ați dobândi câteva trucuri care să vă ofere un avantaj. Acest lucru va asigura o victorie, probabil nu de fiecare dată, dar de cele mai multe ori.

 

Iată câteva dintre sfaturile de top și dovedite care vă vor face un expert al jocurilor de masă și, într-adevăr, vă vor face mai probabil să câștigați o grămadă de jocuri clasice precum Remi.

1. Alegeți o singură strategie și limitați-vă la ea

Există o mulțime de modalități de a câștiga diferite jocuri de societate; cu toate acestea, poate fi foarte greu să știți care este cea mai bună dintre toate. Pentru a vă maximiza șansele de câștig, cel mai bine ar fi să alegeți doar o singură strategie la început și apoi să vă țineți doar de ea. Acesta este unul dintre cele mai puternice mijloace de a câștiga jocul și de a vă asigura victoria.

 

Acest lucru poate funcționa sau nu, dar în acest fel, veți învăța multe. Cu timpul, veți ajunge să știți cum să aplicați strategia mai bine data viitoare. De fapt, veți descoperi, de asemenea, toate punctele pozitive și negative ale acesteia și veți putea să le folosiți mai eficient chiar de data viitoare.

 

De cele mai multe ori, devine foarte greu să analizați cum va funcționa strategia perfectă de Remi pentru dvs. dacă aceasta este o amestecătură de diverse alte strategii. Odată ce veți deveni mai experimentat și obișnuit cu diferite strategii, vă veți da seama că este simplu să schimbați direcția în jocuri și să câștigați des.

2. Folosiți în mod corespunzător resursele disponibile

Există unele resurse disponibile pentru anumite jocuri la care este simplu să aveți acces. De fapt, vor exista, de asemenea, unele resurse; se poate lua în considerare posibilitatea de a face referire la aproape fiecare acțiune pe care trebuie să o întreprindeți în timp ce jucați jocuri de societate.

 

Cel mai bine ar fi să găsiți modalități mai eficiente de a avea acces la mai multe resurse care se vor dovedi a fi utile pentru a vă oferi mai multe opțiuni pentru a câștiga un joc. Asigurați-vă că vă petreceți timpul pe cele care sunt cu adevărat demne de timpul dumneavoastră. Din moment ce există un număr limitat de ture într-un joc de Remi, așa că este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că profitați de acele ture în mod corespunzător.

3. Folosiți-vă cele mai bune mișcări la momentul potrivit

Acest truc funcționează foarte bine. Dacă aveți în minte o mutare care poate de fapt să dea peste cap întregul joc de Remi și să aibă un impact maxim asupra jocului celorlalți jucători, atunci asigurați-vă că o folosiți la momentul potrivit pentru a maximiza impactul asupra tuturor.

 

Ei bine, înțelegem, de multe ori, dacă avem niște mișcări grozave în cap, toți suntem mult prea entuziasmați să le folosim. Dar nu puteți face același lucru dacă doriți să câștigați! Așa că, țineți-vă bine și așteptați momentul potrivit pentru a folosi acea mișcare.

4. Rămâneți concentrat tot timpul în timp ce jucați

Spre deosebire de un puzzle, pe care îl puteți abandona și relua între pauze petrecute pe telefon, trebuie să fiți complet ager în timp ce jucați jocuri și să dați tot ce aveți mai bun, indiferent de locul în care se desfășoară jocul.

 

Țineți cont că fiecare joc este diferit unul de altul. Dar atunci când se întâmplă să jucați jocuri de societate cu familia și prietenii, trebuie să vă concentrați complet asupra tehnicii și mecanicii acestuia.

 

Nu vă grăbiți și înțelegeți toate regulile, dar și alte lucruri. Încercați să vă dați seama care este starea de spirit, punctele slabe, punctele forte ale competitorului dvs., apoi pregătiți-vă mintea și tactica pentru joc ca atare.