Actualitate

3 produse din gama Philips Avent care nu trebuie să-ți lipsească din casă

Dacă te pregătești pentru unul dintre cei mai importanți pași ai vieții tale sau dacă ai devenit recent mămică, cel mai probabil ai auzit deja de gama Philips Avent și ești la curent cu toate produsele pe care aceasta le oferă.

 

Dacă, din contră, nu știi care-i faza cu această gamă și ce ofertă propune, iată 3 produse Philips Avent care nu trebuie să-ți lipsească din casă:

 

  1. Sistem de monitorizare Philips Avent, pentru bebeluși.

 

Pentru că vrei să fii cu ochii pe bebelușul tău chiar și atunci când trebuie să fii cu corpul în altă parte. Iar astăzi poți face acest lucru dacă dispui de instrumente necesare. Până nu demult, părinții erau nevoiți fie să stea în aceeași cameră cu copilul tot timpul, pentru a-l supraveghea, fie să intre tiptil în cameră în timp ce cel mic se află în pătuț.

 

Dacă aveai norocul să calci și pe o podea care să scârțâie, îți poți imagina cam de câte ori trebuia reluat procesul de adormire a micuțului.

 

Sistemul de supraveghere din gama Philips Avent este considerat a fi unul dintre cele mai bune care se află în acest moment pe piață. Pentru că propune o calitate exemplară, potrivit utilizatorilor, în ceea ce privește filmarea celui mic, chiar și pe timp de noapte.

 

Nu doar că auzi până și cel mai mic zgomot, dar are și o durată lungă de funcționare a bateriilor și o rază de acoperire de la câteva sute de metri, care poate fi accesată și de la câțiva kilometri de casă, dacă iei în calcul și posibilitatea conectării prin internet.

 

 

 

 

 

 

  1. Biberoane și tetine pentru bebeluși.

 

Sunt unele dintre cele mai importante obiecte atunci când vine vorba de micuțul tău. Și, pentru că sunt calea principală prin care cel mic consumă mâncarea, de la un punct în colo, ai nevoie de materiale de calitate superioară și de produse care să fie dezvoltate pentru nevoile care apar chiar și de la o lună la alta.

 

De la tetine al căror design este asemănător unui sân, până la cantitatea de lapte care să curgă din biberon în funcție de vârsta bebelușului, se pare că toate aceste aspecte au fost luate în calcul de producătorii de la Philips.

 

Așadar, nu vei alege un produs oarecare pentru copilul tău, ci, din contră, vei opta pentru un produs care este destinat nevoilor sale de la fiecare vârstă. Mai mult, mamele din toată lumea certifică aceste produse.

 

  1. Cănile Philips Avent.

 

De la un punct încolo, copilul tău va începe să folosească și alte recipiente să bea, iar biberonul va fi folosit, ideal, din ce în ce mai rar. Cu toate acestea, trecerea de la biberon la cană necesită un efort suplimentar pentru cel mic. Până să învețe cum să folosească cana, cel mic poate uda și poate păta multe hăinuțe, ceea ce poate crea un disconfort atât pentru el, cât și pentru tine, ca părinte.

 

Ce aduce nou brandul Philips în acest caz este un obiect tranzitoriu, care să faciliteze traiectoria celui mic de la biberon la cană. Aceste obiecte sunt recunoscute pentru rolul lor pentru că îl ajută pe cel mic să facă trecerea de unul singur, atunci când acesta simte și nu atunci când este forțat.

 

Mai mult, poți opta pentru tetiere diferite pentru aceste căni, astfel încât copilul să folosească recipientul cât mai des posibil.

În această gamă de produse poți întâlni și alte obiecte necesare în primii ani de viață ai copilului tău. De la suzete, la pompe de sân și îngrijitoare, de la încălzitoare și sterilizatoare pentru biberoane, până la produse de preparare a hranei pentru bebeluș, gama produselor Philips pentru bebeluși este atât ofertantă, cât și recunoscută datorită calității și inovațiilor obiectelor.

 

În plus, înainte de a căuta orice produs din această gamă, poți încerca să cauți și părerile altor utilizatori. Vei observa că recenziile primite sunt majoritare de la foarte bine în sus. Ceea ce înseamnă că poți să-ți tragi sufletul măcar pentru un moment și să te bucuri, cu încredere, de produsele din această gamă.