Actualitate

3 categorii de bonusuri de bun venit pe care le găsești la pariuri

Pariurile sportive online sunt o activitate tot mai comună și acceptată în Europa, și tot mai multe țări încep să urmeze exemplul României și să reglementeze piața jocurilor de noroc.

La noi în țară, jocurile de noroc au o tradiție bogată de peste 100 de ani. Putem urmări evoluția industriei începând cu înființarea Loteriei Române în 14 septembrie 1906.

Pentru casele de pariuri online, primul boom a avut loc în anul 2004, când Gamebookers a intrat pe piață. Zece ani mai târziu, Guvernul României a început demersurile pentru reglementarea jocurilor de noroc – crearea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

În anul 2015, piața de pariuri online a trecut printr-o nouă transformare (procesul de licențiere), în urma căreia doar cei mai serioși operatori au rămas activi la noi în țară.

În prezent, avem peste 20 de case de pariuri legale în România, fiecare cu oferte numeroase și destul de diferite.

Cele mai importante distincții sunt pentru bonusurile de bun venit, pentru că adesea aceste campanii promoționale te vor convinge să-ți deschizi un cont, și aici se vor face cele mai mari depozite.

Condiții de rulare

Înainte de a trece la exemple, trebuie să menționăm condițiile de rulare, pentru că le vei întâlni la majoritatea bonusurilor.

Așadar ce sunt condițiile de rulare și de ce există la bonusuri?

Condițiile de rulare sunt niște reguli pe care trebuie să le respecți pentru a transforma un bonus în cash. Le găsești de obicei sub formă de Termeni și Condiții sau Reguli de Bonus.

Cele mai întâlnite reguli sunt: rulajul – de câte ori trebuie pariată suma bonus, cotele minime pe care poți face rulajul, valabilitatea bonusului și restricții de plată/pariere.

Aceste reguli de bonus există pentru a combate abuzurile și pentru a face bonusurile sustenabile.

Tipuri de bonusuri

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine ce variante ai la dispoziție, vom analiza pe scurt fiecare tip de bonus de bun venit și îți vom oferi câteva exemple:

100% din depozit

Începem cu cel mai comun tip de bonus pe care îl vei întâlni la casele de pariuri din România – bonusul care îți dublează depunerea.

Pentru un bonus de tipul 100% vei primi o sumă egală cu prima ta depunere până la o anumită limită. De exemplu, un bonus de 100% până la 400 lei îți va dubla orice depunere până la limita de 400 lei. Depui 250 lei, primești alți 250 lei bonus (100%) și ai în contul de pariuri 500 lei cu care să joci.

Acest bonus intră, de regulă, într-o balanță separată și este supus unor condiții de rulare mai dificile, în funcție de valoarea potențială a promoției.

Exemple de oferte:

  • Unibet bonus de 100% până la 300 lei.
  • Betano bonus de 100% până la 500 lei.
  • Fortuna bonus de 100% până la 500 lei.
  • 888sport bonus de 100% până la 1.000 lei.

50% din depozit și alte variații

Bonusul de tipul 100% poate avea diferite variații care acoperă un anumit procentaj din depunerea ta, combină 100% cu 50% în mai multe etape, sau chiar acordă bonusul de 100% în mai multe tranșe.

Chiar dacă ți se oferă practic un bonus în rate, aceste etape pot avea avantaje pentru bankroll-ul tău, și de multe ori vor avea condiții de rulare mai ușoare decât un bonus mare acordat în întregime.

Exemple de oferte:

  • Bonus Betfair până la 550 lei – 100% până la 50 lei în fiecare din primele 10 săptămâni.
  • Superbet bonus până la 500 lei – se acordă în 3 etape: 50% prima depunere, 50% a doua depunere, 100% a treia depunere.
  • Casa Pariurilor bonus până la 600 lei – se acordă în 3 etape: 100% prima depunere, 100% (pariuri fără risc) a doua depunere, 50% a treia depunere.

Free bet și pariu fără risc

Pariurile gratuite și pariurile fără risc sunt încurcate de către jucători sau chiar unii operatori de pariuri. Principiile de funcționare sunt însă destul de diferite.

În cazul unui free bet primești miza din partea case de pariuri și tu rămâi doar cu eventualele câștiguri, miza este înapoiată casei de pariuri.

Un pariu fără risc presupune să pui tu miza pariului, iar dacă pariul este pierzător, suma mizei este creditată în contul tău. Dacă pariul este câștigător, rămâi evident cu toate câștigurile.

Unele case de pariuri oferă aceste tipuri de promoții ca bonusuri de bun venit. Ce trebuie să reții este că există reguli de bonus și pentru aceste oferte.

Exemple de oferte:

  • NetBet free bet până la 500 lei.
  • Admiral free bet de 150 lei plus 200% profit boost.
  • Efbet pariu fără risc până la 500 lei.

Concluzie

Operatorii de pariuri schimbă periodic bonusurile de bun venit, dar dacă înțelegi principiile de funcționare ale principalelor tipuri de oferte pe care le vei întâlni, vei avea șanse mai bune să încasezi cu succes aceste bonusuri sau chiar să le transformi în profit.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura