Politica si administratie

23 de zile până la o administraţie corectă

Sunt Dacian Ciodaru, omul care va reuşi cu siguranţă să preia fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Am această certitudine şi prin prisma vârstei care îmi dă con­vin­gerea că nici nu este nevoie să fiu lăsat să demonstrez că pot performa în administraţia judeţeană.
Pentru că Dacian Ciodaru, atunci când a intrat în această cursă electorală, nu a venit singur. Dacian Ciodaru are alături o echipă de profesionişti, o echipă de oameni cu experienţă, cu expertiză pe domenii diverse de activitate. Împreună ştim că putem face ca administraţia să primeze, nu imaginea publică şi politica. Pro România încearcă şi va reuşi. Anul 2020 va fi anul în care administraţia va prima. Pentru că Pro România, prin mine, va fi un reprezentant al judeţului Hunedoara, nu un conducător al judeţului Hunedoara. Ciodaru nu va fi niciodată şeful primarilor, şeful consilierilor judeţeni, ci va fi omul care îi va reprezenta. Acum, la Pro România, am reuşit şi vom reuşi în continuare să punem administraţia pe primul plan. Este foarte important ca politica să fie făcută după administraţie.
Metaforic vorbind, vedem adeseori oameni care dresează cro­codili. Eu vă asigur că veţi vedea şi un dresor de dinozauri politici. Pentru că, Ciodaru, când merge la Consiliul Judeţean, merge cu doleanţele locuitorilor judeţului Hunedoara, iar poli­ticienii nu vor avea ce face. Dacă asta este realitatea din teren, Ciodaru este obligat să îi pună pe toţi la masă şi să îi determine să vadă doar interesele cetăţeanului hunedorean.

Din 2020 trebuie să vedem interesele locuitorilor judeţului Hune­doara. Repet! De 30 de ani, aceleaşi partide, acelaşi rezul­tat, copiii au plecat. Este momentul să punem punct aces­tei situaţii. Este nevoie de o administraţie corectă, echilibrată, transparentă, pe care să o implementeze o echipă profe­sio­nistă. Pro România are această echipă.
Pro România va scoate în evidenţă candidaţii, proiectele, tot ceea ce vrea să facă, angajamentele pe care şi le asumă, pro­iecte care îşi au seva din doleanţele hunedorenilor.
Mesajul meu este foarte simplu. Vreau să redau încredere şi siguranţă tuturor hunedorenilor care îşi doresc o administraţie corectă, prin gestionarea resurselor şi imparţialitate prin alo­carea de fonduri pe toate domeniile de activitate, indiferent de culoarea politică a primarilor.
Pro România este şi va rămâne un partid transparent, coe­rent şi predictibil. Nu va face politici doar pentru azi. Va face politici pentru azi, pentru mâine, pentru poimâine, pentru viitor. Pro România este partidul care doreşte să redea Hunedoara copiilor noştri, ai tuturor hunedorenilor.

Comandat de Pro România – Filiala Hunedoara
CMF – 21200010
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.