Politica si administratie

220 km de drumuri, reabilitaţi în judeţ

Judeţul Hunedoara va beneficia de reabilitarea a 220 de kilometri de drumuri de interes local şi judeţean, prin programul finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), a anunţat că, pe programul naţional de dezvoltare a infrastructurii, judeţul nostru va beneficia de reabilitarea a 220 de kilometri de drumuri. Gligor spune că banii au fost acordaţi indiferent de culoarea politică a edililor din comunităţile unde se implementează acest program. „Avem 220 km ce vor fi modernizaţi şi reabilitaţi, 171 de interes local şi 49 judeţeni, sunt în faza finală de licitaţii. Licitaţia se organizează la Ministerul Dezvoltării. Un principiu, pe care l-am confirmat de fiecare dată, a fost echidistanţa faţă de nevoile de infrastructură ale comunităţilor hunedorene, indiferent de culoarea politcă a edililor din comunităţile respective. Un exemplu elocvent este investiţia de la Vulcan–Straja, care se dezvoltă normal, indiferent cum am privi lucrurile”, a declarat preşedintele PDL Hunedoara. Pe de altă parte, acesta a precizat că este îmbucurător faptul că a demarat construcţia autostrăzii Deva – Orăştie, cel mai mare proiect de infrastructură care se dezvoltă în judeţ. (C.Cosman)

12 comentarii la „220 km de drumuri, reabilitaţi în judeţ

 • Tot respectul pentru PDL (Gligor,Ridzi,Udrea,…)au unit tot judetul fara bisericute,sa speram si in salvarea mineritului vaii jiului prin unirea CNH-Mintia-Paroseni si pastrarea drepturilor noastre ale minerilor.

 • Dar drumul spre Voineasa,Cheile Jietului cand se va moderniza ?

 • @Minerii Vaii Jiului
  veti avea dreptul la somaj.
  Si daca-ti plac asa mult ridzi, urdea si gligor…de ce nu-i iei acasa la tine sa-i tot pupi in dos, asa cum o faci pe internet.

 • Când nu sforăie în biserici, Dorinel vorbește despre orice ca si cum s-ar pricepe la ceva. Dorinele, Dorinele mai lasă sticla din mână că ți se citește în ochi-ți buhăiți singura competență reală.

 • @ Mihai
  Tu nu sti cât munceste domnu gligor! Nu bea, nu fumeaza, nu se uita la femei! Decat cetatenii il intereseaza. E un erou! In biserica mai doarme doar duminica ca e obosit de la munca pentru noi cetatenii nu ca bea sambata! Si nu e buhait de la tuica! Ca nu bea! Nu fumeaza! Decât foarte rar si atunci din cauza nervilor pe care noi cetatenii ii facem. Trebuie sa-l iubim ASA urat cum e!!

 • Noi minerii il iubim pe d-nul Gligor ca desi e din Brad o venit deja de 2 ori pana la noi in Vale sio promis ca mai vine incaodata la noi pana la alegeri si cand vine data viitoare il rugam sa ne caute ca ni drag grozav de el.

 • Se vede ca Gligor ii om cinstit si ca nu ii rusine sa vada lumea ca e om cinstit si a aparut chiar si buhait ca el e cinstit si sincer.D-le Gligor bravo tie eu apreciez pe cei cinstiti ca tine dar ca recomandare in Ilia se face buna zama acra , mananca si tu o farfurie cand esti obosit ca sa nu mai aiba astia ce sa zica, parca ei nu beau.

 • „cinstitu” vad ca nu te prea pricepi la bautura, unflaturile de la ochi „buhaiala” nu se duce decat daca nu bei o zi adica mai faci si pauza, intelegi cum sta treaba.

 • Am fost aseara la o terasa din Deva si la masa alaturata era Costa care spunea ca oameni GREI din politica hunedoreana ca Mircia Muntean, Gligor, Vladu nu mai beau alcol ci trag pe nas , cica e o senzatie deosebita. Mai spunea ca a incercat si el odata dar acu nu mai are bani ca si-a platit rara la Mercedesul ala rosu NGE.

 • Fomfăitul ăla de Gligor,ar trebui să bea cu sifon,că toată viaţa lui a fost sifonar şi pupincurist!!! Îl duce dracu la Bena ,la emisiuna -Ora exactă-, şii prost de dă in gropile din asfaltul celor 200 km de drum care urmează să fie făcut de firmele PDL-iste!!! dacă cumva, nu câştigă o firmă de casă,PDL-istă,e necaz mare,automat fac contestaţie……..ca la Hunedoara!!Păi nu vede-ţi că adormitul ăsta de Gligor, abia acum s-a trezit că se face Auuutoostradăă Deva -Ooorăăăştieee!!!Am crezut că-i mai altfel ,că-i moţ de la Brad,dar el dă dovadă de ,,moldovean cu limba lată ,când se scoală iar se îmbată,, !!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.