3 comentarii la „

 • 27 octombrie 2021 la 6:06
  Permalink

  România a devenit o țară răvășită de pandemie, cu spitale arhipline, cu sute de morți pe zi și cu drame greu de exprimat în cuvinte. Rămân, însă, o mulțime de imagini care surprind istoria neagră a acestei perioade. Ori domnule primar în ce parte a istoriei se înscrie demersul dumneavoastră, câte demersuri de același gen ați văzut în occident (acolo unde au început relaxările)?

 • 27 octombrie 2021 la 8:59
  Permalink

  Daca ne uitam la televiziunile care au tema sa infricoseze da atunci Romania este o tara cu spitale arhipline, daca ne gandim ca transporturi nu avem de nici un fel, ca second hand-urile ne polueaza si in fabricile care functionau se ard cauciucuri care ne polueaza si mai mult si suntem in pericol sa ne imbolnavim de diverse afectiuni-la care dvs antevorbitorul meu nu va ganditi vedem alt tip de Romanie sufocata de gunoaiele din exterior aduse si depozitate aici, cu paduri defrisate, dar dvs vedeti doar nemernicia asta de virus. Vedeti doar virusul ca numai asta doriti sa vedeti, minciuna si manipularea! Nu va ganditi ca sunt persoane cu boli incurabile manate sa se vaccineze desi nu au voie din cauza bolii pe care o au-da au cancer!!! Nu vedeti ca bunii eroi din linia intai sunt premiati de big pharma si au tot interesul sa te mane la vaccin, la un anumit tip de vaccin!
  Romania putea avea medicamente antivirale in depozite ca alte tari insa cei din frunte care s-au gandit ca sunt capabili sa conduca precum sasul si caricatura de prim ministru plus specialistul in descarcerare nu auachizitionat antivirale. Le place spectacolul in care ambulante cu si fara persoane se misca prin oras cu sirenele urland, le plac spectcolele cu paramedici mascati, o si lipsesc izoletele! Nu v-ati intrebat unde sunt izoletele cum de v-a scapat asta ca vad ca intrati in probleme de istorie!!! Ce are istoria aici, cu o multime de incapabili si incompetenti? Istoria ne va arata ca vreo 10 ani dupa mandatul unui securist a venit un alt incapabil!
  Deci demersul primarului sa instaleze un chiosc pt nevaccinati este laudabil!
  Dumneavoastra ce ati face cu nevaccinatii? I-ati trimite intr-un lagar??? presupun ca da, ca istoria a avut si un capitol in care pentru o suma de ani existau lagare care erau trecute sub tacere, intr-o anumita tara a Europei care acum ne da sfaturi de buna purtare si la care ne uitam ca la un El Dorado!!!

 • 27 octombrie 2021 la 9:53
  Permalink

  Esti un tiran si un betivan

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.