S-a dat cel mai aprig con­testator al şefului urbei, s-a bătut, chipurile, cu deciziile sale nu toc­mai corecte şi benefice pentru comunitate, pentru ca la final să se dovedească faptul că totul a fost doar de derută. Este vorba de un ales local dintr-o urbe din sudul judeţului care s-a transformat, peste noap­te, în cel mai mare sus­ţinător al primarului, dar nu degeaba. Gurile rele spun că omul a făcut jo­curile viitorului său şef pe linie de întreprindere de multă vreme, chiar dacă lăsa impresia că joa­că în tabăra adversă. Chiar şi în campania din toamna trecută a fost un aprig contestator, poate cel mai vocal şi violent în limbaj. Gurile rele spun că omul a ajuns la concluzia că a jucat suficient timp la două capete iar acum se poate retrage pentru a-şi savura recompensa. Un necaz provocat din nea­tenţie îl face contestabil şi nu mai foloseşte în viitor ca un oponent al re­gi­mului. Aşa că îşi primeşte o funcţie de conducere într-un serviciu care se va înfiinţa cât mai curând şi care va reuni alte structuri inutile subordonate edi­lului.

 

Debandadă într-o circă dintr-o urbe din regiunea cu lămpaşe. Un lung şir de eşecuri în prinderea ne­trebnicilor se datorează in­competenţei şefului. Gu­rile rele spun că lucrurile se vor schimba cât de cu­rând iar cel ţinut în braţe de către rudele sale cu grade mai mari va fi schim­bat. Decizia a fost luată de şefii cei mari după ce li
s-au furnizat o serie de informaţii despre incom­petenţa superiorului lor. Gurile rele spun că cel care a ”sifonat” pentru binele colegilor săi şi al lui, dar şi al comunităţii, are pro­be solide. Acesta le-a arătat şefilor cum gradatul este mai tot timpul ”ciupit” la muncă, iar după pro­gram face alături de câţiva protejaţi adevărate petre­ceri porceşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare