Politica si administratie

Ramona Ioana Bruynseels, candidata PPU la prezidențiale: Politica trebuie să fie despre oameni

   

 

Îi mulțumim Ramonei Ioana Bruynseels că este alături de noi, în județ, și vreau să îi transmit că și noi umaniștii și foarte, foarte mult oameni care nu fac politică sunt aproape de ea. Promitem că vom face o campanie pozitivă, să nu mai lăsăm agresivitatea în campanile electorale să manipuleze cetățenii”, a declarat cu acest prilej Petru Mărginean, coordonatorul organizației județene Hunedoara a PPU.

Politica trebuie să fie despre oameni, iar politicienii trebuie să îi reprezinte cu cinste pe cetățeni. De aceea, vin cu o propunere pentru toți candidații la alegerile prezidențiale, aceea de a semna un angajament, pentru a putea avea o campanie onestă și transparentă, una în care să spunem ce și cum vrem să facem, nu una dominată de atacurile la persoană”, a afirmat într-o conferință de presă susțintuă la Deva, candidata PPU pentru funcția de președinte al României.
Ramona Ioana Bruynseels a participat la Zilele Hunedoarei, a vizitat o familie în care soția are un handicap, a participat la Aerodromul din Săulești la ultima zi a campionatului mondial de acrobație cu planorul, a fost la Geoagiu Băi, Rapolt, dar și la mănăstirea Prislop. În vizita din județul Hunedoara, Ramona Ioana Bruynseels a fost însoțită și de soțul ei, Dominic, bancher.(Sorina Popa)

 

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura