Comunitate

Distracţie maximă la Zilele comunei Veţel

Primăria şi Consiliul Local Veţel împreună cu Asociaţia Clubul Sportiv ,,Viitorul” Veţel au organizat peste weekend Zilele Comunei. Programul manifestărilor a inclus atât acţiuni sportive, cât şi muzică populară şi uşoară, fiind adaptat pentru a veni în întâmpinarea tuturor preferinţelor în materie de divertisment.
Ziua de sâmbătă a început cu Turneul de handbal feminin (junioare) ce s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Deva. Au participat CS CFR Simeria, CSS Hunedoara, ACS Viitorul Veţel şi ASS Taian Lalescu Hunedoara. Prima poziţie a podiumului a fost ocupată de CSS Hunedoara. A urmat Cupa Comunei Veţel la fotbal (la Stadionul din Mintia), ce a reunit echipele satelor Veţel, Mintia şi Muncel. Câştigătoare a fost desemnată echipa din Veţel. Nu a lipsit nici meciul de Old Boys, care s-a jucat pe terenul de sport cu gazon sintetic din satul Leşnic. Câştigătorii s-au ales cu diplome, trofee, medalii şi materiale sportive, dar de departe cea mai importantă se pare că a fost susţinerea primită din partea spectatorilor.
Pe înserat, platoul din faţa primăriei a găzduit Seara Tineretului, aici susţinând recitaluri Andrada Igna, Gabriel Cîndea, Cătălin Stepa şi invitata specială a ediţiei, trupa Bambi.
Ieri, două cupluri “de aur” care au atins pragul a cinci decenii de mariaj au fost recompensate de administraţia locală cu premii în bani, diplome şi flori, ca semn de respect şi preţuire pentru longevitatea unei căsnicii şi faptul că au reuşit să învingă obstacolele vieţii, mergând mai departe împreună. Şi elevii cu rezultate şcolare deosebite, premianţi ai olimpiadelor, ai competiţiilor sportive sau ai altor concursuri au avut parte de răsplată, primarul Ioan Henţiu oferindu-le atenţii în bani, flori şi diplome de merit.
După festivitate, aşa cum tradiţia o cere, s-a continuat cu un spectacol folcloric pus în scenă de artiştii Vasile Conea, Mirela Mănescu, Dumitru Stoicănescu, Paula Paşca, Ovidiu Homorodean, Ovidiu Olari, Lavinia Zselnyan, Cristina Stănilă, Bogdan Toma, Ana Maria Stana, Alexandru Vasiu şi Ansamblurile Cununa Veţelului şi Kelen Amentza. O nedeie ca pe vremuri a ţinut oamenii aproape, Bogdan Toma şi formaţia scoţându-i la joc. Focurile de artificii au brăzdat cerul, anunţând închiderea programului.
“Le mulţumesc autorităţilor locale şi judeţene prezente, parlamentarilor, dar mai cu seamă localnicilor, fiilor satului întorşi la glie pentru a petrece împreună aceste zile simbolice pentru comunitate şi colegilor implicaţi în organizare”, a spus primarul Ioan Henţiu. (M. Şerban)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura