Politica si administratie

100 de ani pentru Baroul Hunedoara!

Baroul Hunedoara a sărbătorit 100 de ani de la înființare, iar evenimentul a adunat la Deva sute de avocați din întreaga țară, dar și din Republica Moldova.

S-a adaptat la schimbări
„Baroul de Avocați Hunedoara a fost re­zultatul eforturilor și dedicării unor avo­cați remarcabili, care au înțeles im­portanța unei profesii juridice puternice și independente. De-a lungul timpului, membrii acestui barou au fost implicați în numeroase cauze și au luptat pentru drepturile și libertățile cetățenilor, adu­când contribuții semnificative în do­me­niul justiției. Este o zi care vorbește des­pre 100 de ani de justiție, 100 de ani de apărare a drepturilor și libertăților ce­tă­țenești.
Am fost onorat să fiu astăzi alături de avocații din județul Hunedoara și din în­treaga țară, în această zi importantă pentru una dintre profesiile liberale de top: aceea de avocat. În această sută de ani de existență, Baroul de Avocați Hunedoara a evoluat și s-a adaptat la schimbările societății și ale sistemului ju­ridic. Acesta a fost un partener de în­cre­dere pentru comunitatea noastră, ofe­rind servicii juridice de calitate și pro­mo­vând etica profesională și integritatea în rândul avocaților săi.
Astăzi, Baroul Hunedoara este o co­munitate puternică și unită, formată din profesioniști talentați și dedicați. Pro­fe­sia de avocat a fost, este și va fi res­pectată în comunitatea noastră. Avo­catura merită celebrată zilnic, pentru com­plexitatea pe care o presupune această profesie și pentru că astfel este sărbătorit însuși dreptul fundamental la apărare al fiecărui om. LA MULȚI ANI, dragi avocați din Baroul Hunedoara!”, a spus Florin Oancea, primarul Devei, la săr­bătoarea avocaților. (A.N.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura