„Urmãtorii ani vor fi foarte grei pentru români”

  Nicolle Ebner 

Preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu, este convins că răsturnarea de situaţie în cazul lui Mircea Geoană, care a fost preşedintele României doar două ore, este urmare a fraudării alegerilor.

A fost fraudă, dar nu şi în judeţul Hunedoara
„Am văzut foarte mulţi hunedoreni dezamăgiţi de rezultatul final la nivel naţional. Personal, cred că au existat fraude electorale, dar acestea sunt greu de dovedit acum. Perioada următoare ne va arăta dacă alegerea făcută la nivel naţional, cu Traian Băsescu preşedinte, a fost cea bună. Personal, eu cred că următoarea perioadă va fi foarte grea pentru români”, a declarat liderul social-democraţilor hunedoreni, Florin Cazacu, la câteva ore după ce BEC a anunţat rezultatul final. Acuzaţiile de fraudare nu se confirmă şi pentru judeţul Hunedoara. Potrivit sursei mai sus citate, diferenţa între centralizarea voturilor de către BEJ Hunedoara şi numărătoarea paralelă a voturilor efectuată de către PSD, a fost doar de un vot. Liderul PSD nu a uitat să mulţumească hunedorenilor care s-au prezentat la vot, în duminica de Sf. Nicolae, şi în mod special, celor care l-au preferat pe Mircea Geoană preşedinte. „Practic, hunedorenii au acordat aproape 50.000 de voturi în plus lui Mircea Geoană faţă de Băsescu, iar votul hunedorenilor ne spune că, practic, PSD este principala forţă politică din judeţ şi ne vom bate în continuare pentru binele hunedorenilor”, mai spune preşedintele PSD Hunedoara.

Băsescu, ajutat de serviciile speciale 
Referitor la faptul că Traian Băsescu ştia rezultatul alegerilor şi s-a declarat învingător înainte de închiderea urnelor sau ca televiziunile să facă publice rezultatele exit-poll-urilor, preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu, spune că acest aspect confirmă că Traian Băsescu a acţionat toate pârghiile la îndemână în campania electorală, inclusiv Serviciile Secrete. „Cred că ceva din zona serviciilor speciale a permis accesul la informaţii foarte exacte şi care dovedesc, încă o dată, că Traian Băsescu a folosit metode mai puţin ortodoxe în această campanie electorală”, menţionează Cazacu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.