FlashSport

„Transilvania”, lideră la fotbal şcolar

Ciprian Marinuţ

Echipa de fotbal a Colegiului Tehnic „Transilvania” Deva, antrenată de profesorul Marius Sîrbu, a câştigat titlul de campioană judeţeană, în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la clasele V-VIII.

Victorii categorice în toate meciurile
Tinerii jucători pregătiţi de Marius Sîrbu au dominat cu autoritate turneul judeţean, desfăşurat marţi, la baza sportivă Eurocenter din Hunedoara, la care au participat câştigătoarele etapelor locale. „Transilvania” a dispus cu 3-0 de echipa de la Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” Deva, cu 5-0 de cei de la Grup Şcolar Industrial Lupeni şi cu 4-1 de formaţia de la Colegiul „Traian Lalescu” Hunedoara, în faza grupelor.  În finală, devenii i-au spulberat cu 4-1 pe cei de la Şcoala Generală „I.D. Sîrbu” din Petrila, liderii celeilalte grupe. Componenţa echipei campioane este următoarea: Raul Bodoşca (cel mai bun portar al competiţiei) – Răzvan Ititesc, Marius Alic, Erwin Budriş (golgheterul turneului), Claudiu Zorfi, Adrian Zorfi, Claudiu Simon, Bogdan Moldovan. „Succesul la acest turneu este rodul numeroaselor ore de antrenament pe care le desfăşurăm în condiţii destul de precare în afara programului şcolar. Ne dorim să depăşim faza zonală, care va avea loc la Reşiţa şi să ne calificăm la turneul naţional”, a spus Marius Sîrbu, profesorul antrenor al echipei campioane.
Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara şi Asociaţia Judeţeană  de Fotbal şi a aliniat la start următoarele opt echipe: C.T. „Transilvania” Deva, Liceul Pedagogic Deva, Colegiul „Aurel Vlaicu” Orăştie,  Colegiul „Traian Lalescu” Hunedoara, Grup Şcolar Industrial Lupeni, Liceul „Constantin Brâncuşi” Haţeg, Colegiul Naţional „Avram Iancu”  Brad şi  Şcoala generală „I.D. Sîrbu” Petrila.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura