„Sustinem Codul Muncii, dar cu conditii!”

Sorina Popa

Preşedintele UNPR Hunedoara, Mihail Rudeanu (foto), a declarat, ieri, că formaţiunea politică din care face parte vrea să apere interesele salariaţilor, la negocierile privind Noul Cod al Muncii.

Reglementare specială
„În discuţiile purtate, am ajuns la concluzia că UNPR va fi de acord cu noul Cod al Muncii, dacă se vor respecta condiţiile noastre. UNPR a propus reglementarea contractelor colective de muncă prin lege specială şi menţinerea contractului de muncă pe durată nedeterminată ca regulă. Noi ne-am păstrat angajamentul faţă de CNSLR Frăţia, prin care ne-am asumat apărarea contractelor colective de muncă la toate nivelurile – de unitate, de ramură, naţional. Aceste contracte rămân în vigoare, regulile posibile pentru viitor vor fi stabilite prin lege specială, aşa cum este şi acum”, a declarat Mihail Rudeanu.
Liderul judeţean al UNPR a declarat că „partidul nostru este dispus să susţină Noul Cod al Muncii, dacă pacea socială se va menţine, deoarece aceasta nu se poate clădi decât pornind de la o relaţie echilibrată între angajat şi angajator. Acest echilibru între angajat şi angajator este pentru noi nu doar o chestiune de principiu, ci şi una de logică socială şi economică”.

3 comentarii la „„Sustinem Codul Muncii, dar cu conditii!”

 • 25 februarie 2011 la 11:15
  Permalink

  Dragul de Rudeanu, nu poate trai fara partid si fara sa faca bine poporului!

 • 25 februarie 2011 la 12:02
  Permalink

  Sărumâna părinte !!!!!!!!!!! Cu ce vă au la mână ,,portocalii,, de nu vă mai plăcu la ăilalţi?

 • 26 februarie 2011 la 9:03
  Permalink

  Stimabile,iar va trebuie putere si bani?Lasati-va atat de politica cat si de veterinarie, deoarece sunteti complet pe dinafara.Mai bine puteti sa explicati cum a-ti reusit sa eludati legislatia in vigoare si sa nu iesiti la pensie in anul 2009 cand trebuia sa iesiti de drept.Clientelismul politic PDL si tov.B v-a ajutat???.Pe toti oameni cinstiti din judet a-ti reusit sa-i mintiti ,iar rolul dvs. a fost nul in PSD.Sunt curios cum a-ti reusit sa-i fraieriti pe cei de la UNPR?Cand isi vor da seama va fi prea tarziu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.