„Spuma handbalului” a petrecut în Parâng

Handbalistele Oana Manea (lidera clasamentului naţional pe 2011), Patricia Vizitiu şi Cristina Neagu (foto, fosta numărul unu mondial) şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la o cabană din Parâng. Cele trei jucătoare ale campioanei Oltchim Rm. Vâlcea au ales să îşi facă sărbătorile în Valea Jiului, întrucât Patricia Vizitiu este din Petroşani, iar Cristina Neagu este iubita fotbalistului Dacian Vizitiu, fratele Patriciei. Tot în Parâng a petrecut şi Cosmin Raţiu, jucătorul echipei de rugbi Dinamo Bucureşti şi al naţionalei României, originar din Lupeni.

4 comentarii la „„Spuma handbalului” a petrecut în Parâng

 • 5 ianuarie 2012 la 19:33
  Legătură permanentă

  Bai tata , cu cine naiba ai facut scoala de jurnalism ? cu femeia de serviciu ? Esti varza . In poza e Cristina Neagu , iar RUGBI este RUGBY . Esti jalnic .

 • 5 ianuarie 2012 la 22:24
  Legătură permanentă

  @ Adi Deva si danutz
  Aveti dreptate, din neatentie autorul informatiei a incurcat lucrurile. Fotografia este, intr-adevar a Cristinei Neagu. Ca urmare, aici pe site am facut corectura necesara, dar pe ziarul tiparit a;a ramane. Ne cerem scuze cititorilor si le multumim celor care ne arata cand o mai dam in bara.
  In ce priveste rugbi asa se scrie in limba romana. Multe cuvinte preluate din limba engleza, indeosebi, dar si din alte limbi au fost romanizate. Daca vreti sa va convingeti ca avem dreptate, uitati-va pe DEX.
  Sa ne auzim cu bine si un an cat mai bun va doreste MESAGERUL HUNEDOREAN.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.