„Regele manelelor” şi-a măritat nepoata

Maximilian Gânju
 
Nepoata manelistului Nicolae Guţă, supranumit şi „Regele manelelor”, s-a măritat cu băiatul unui afacerist din Petroşani, iar petrecerea a fost una de lux, la care au fost invitaţi politicieni şi afacerişti din judeţ.
Guţă le-a cântat nuntaşilor
Petrecerea dată în cinstea mirilor, Adriana şi Lucian, s-a ţinut la un restaurant de lux de la ieşirea din municipiul Petroşani. Deşi a fost o nuntă nu foarte mare, cu circa 300 de invitaţi, luxul n-a lipsit, iar cei care s-au regăsit printre meseni au avut parte de un meniu ales, din care nu a lipsit somonul, sărmăluţele, dar şi purcelul în lapte pregătit la cuptor. Totul a fost „stins” cu cea mai bună şampanie, iar atmosfera a fost întreţinută de două formaţii de muzică populară bănăţene. Naşa de cununie a mirilor a fost chiar fiica manelistului, Nicoleta Guţă. După miezul nopţii, pentru a-şi face fericită nepoata, Nicolae Guţă a susţinut un „concert” de aproape o oră, la care i s-a alăturat şi naşa. Printre invitaţi s-au aflat politicieni locali, afacerişti din Valea Jiului, dar şi lideri sindicali ai minerilor ori şefi de unităţi miniere.

One thought on “„Regele manelelor” şi-a măritat nepoata

  • 27 septembrie 2011 la 8:35
    Legătură permanentă

    Excelent, acum ne-am linistit si noi! Mancare buna, muzica buna, sampanie buna, foc de artificii bun. Putem dormi! In sfarsit!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.