FlashPolitica si administratie

„Puterea portocalie este cea mai coruptã”

Sorina Popa

Liderii hunedoreni ai PSD au declarat că îl susţin pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, arestat preventiv pentru 29 de zile, iar pentru asta, vor organiza chiar şi proteste la sediul judeţean al PDL.

„Dictatura lui Băsescu”

„Întreaga organizaţie a PSD Hunedoara este alături de Constantin Nicolescu. Ceea ce s-a întâmplat cu el este împotriva democraţiei şi un mijloc de intimidare a partidelor politice. Avem încredere în justiţia română. Dosarul preşedintelui de la Argeş este unul politic şi se pare că se mai pregătesc asemenea înscenări. Vom spune tuturor că această putere portocalie este cea mai coruptă. Sunt fruntaşi ai PDL care au dosare penale, însă, lor nu li se întâmplă nimic. Declar public că nu sunt de acord cu asemenea practici, ca un preşedinte de consiliu judeţean să fie arestat şi apoi judecat. La noi, întâi îţi pun cătuşele, apoi îţi cer scuze, că nu au probe împotriva ta. Modul în care liderul PSD Argeş a fost ridicat de acasă este diabolic. Trăim într-o ţară aflată sub dictatura lui Băsescu”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor (foto stânga), în conferinţă de presă.

La rândul său, senatorul PSD Cosmin Nicula (foto dreapta) a afirmat: ”Eu nu am încredere în justiţia română. Cei care dau acum comenzi politice sunt cei mai corupţi. Nu cred că preşedintele Consiliului judeţean Argeş este un pericol public, ca să fie arestat. Cei mai periculoşi sunt cei de la Putere, Băsescu şi Boc. Nu mi se pare firesc să arestezi oameni la televizor. Vom organiza proteste la sediul PDL din Deva, ca să demonstrăm că suntem împotriva acestor practici ale puterii portocalii”, a spus senatorul social democrat.

5 comentarii la „„Puterea portocalie este cea mai coruptã”

 • PSD-ul dupa cum vad fura si cand sunt in opozitie si se distreaza pe timp de criza cu fetite (Banicioiu Nicu si Negoita Robert).

 • activistii basisti sunt activi chiar si pe acest site local. limbi de catifea mai aveti …

 • Numai activistii sunt prezenti pe forumuri!!!!
  Si culmea este ca sunt de toate culorile, unii mai frustrati decit altii, unii mai orgoliosi si luptatori!
  De’ asta este, nu incap toti pe la ANTENE, iar Realitatea nu prea are dragoste de zona noastra etnofolclorica!
  Asa ca hai la sediul PDL, miine la Prefectura dar mai bine ar fi si la tribunal, ca cele mai multe de la Justitie ni se trag, ca ei fac politica cea mai de soi in Romanica!!!

 • La „Romania politica” din seara de duminica,papagalul de serviciu Leana ot Plescoi,puncta cu inteligenta caracteristica partidului,citez:”Coruptia cea mai mare e la nivelul puterii locale” (!!!) Mai sa fie,cita sinceritate !Cum or fi dormit Ridzi,Ile,Falca,s.a. ?Norocul ei cu prezenta lui Emil Hurezeanu,care gentleman cum e a ajutat-o sa coboare de pe tocuri cu picioarele pe Pamint,spunindu-i :”De acord cu dumneavoastra.Coruptia cea mai mare e la nivelul puterii locale,iar coruptia absoluta la nivelul puterii absolute.” Nu stiu daca Leantza a reusit sa inchida gura cascata pentru a intelege ce vrea sa zica E.H.,n-am mai avut rabdare sa-i ascult agramatismele duduii Cocos si-am schimbat canalul.Cred ca a ramas asa.

 • Domnule NICULAe Ceausescu lasati justitia sa-si faca datoria, nu o mai presati si influentati prin mass media .Si apropos televiziunile la care se mediatizeaza arestarea sunt ale voastre fratilor ,spunetile sa nu mai difuzeze ,iar pe Crin ,Boc sau pe Basescu nu l-am vazut sa picheteze mai stiu eu ce sediu cand au fost arestati primari , deputati PDL,PNL(Baia mare , Valcea , Craiova, Constanta,etc.).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura