„Poliţiştii îi protejeazã pe cei care taie ilegal pãdurile”

Sorina Popa

Preşedintele PRM Hunedoara, Costel Avram (foto), care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va trimite o adresă ministrului de Interne, Traian Igaş, în legătură cu modul în care a gestionat Poliţia hunedoreană problema tăierilor ilegale de arbori din Parcul Naţional Retezat.
„În loc să-i sancţioneze, îi avansează”
„Cei de la Departamentul de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara nu au făcut nimic în legătură cu tăierile ilegale de arbori din Parcul Naţional Retezat. Şeful acestui departament, Virgil Buţan, a dat, acum, o amendă minoră în acest caz. Şi, pentru asta, el va fi pus şef la Poliţia din Haţeg. Adică, pentru distrugerea pădurilor din Parcul Naţional Retezat, acest Buţan ajunge şeful Poliţiei Haţeg. Văd că aşa se procedează la noi. Buţan ajunge şef la Haţeg, iar Tihodor (n.r.-Aurel Tihodor-şeful Poliţiei Deva), vrea să fie şeful IPJ Hunedoara, adus de Barbu (n.r.-Gheorghe Barbu, secretarul general al Camerei Deputaţilor)”, a declarat Costel Avram. În replică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, a afirmat că poliţia va lua măsurile legale în cazul tăierilor din Retezat, în funcţie de concluziile unui control ce este efectuat în zonă de mai multe instituţii cu atribuţii pe linia protejării pădurilor.
În urmă cu câteva luni, s-au sesizat tăieri masive de arbori în zona Parcului Naţional Retezat, reprezentanţii Direcţiei Silvice Hunedoara susţinând că ele s-au efectuat din cauza gândacului tipograf şi sunt absolut legale. Dar, un control făcut de reprezentanţii Ministerului Mediului şi Pădurilor a scos la iveală faptul că pe lângă arborii infestaţi s-au tăiat numeroşi copaci sănătoşi.

11 comentarii la „„Poliţiştii îi protejeazã pe cei care taie ilegal pãdurile”

 • 4 noiembrie 2011 la 1:46
  Legătură permanentă

  iara ti-a dat piticul trompeta, hai sufla in ea ca stai bine cu suflu, ai de unde…
  ce se inlocuiesc finii piticului cu altii? ti-e frica? …case, masini, afaceri, dru-po-do-da, pup-pup, be-te-a-(g), etc
  te dai ‘curat’? stai linistit,dna lucreaza pentru tine.

 • 4 noiembrie 2011 la 18:59
  Legătură permanentă

  Nu finii… nepotii! Tihodor e nepotu’ lui Barbu, pare-se!

 • 5 noiembrie 2011 la 17:09
  Legătură permanentă

  Mai secule , nu ,, pare,, nene , aici e ,, sigur,, ce draku ai facut filaju atata vreme chiar degeaba ? nu s-a prins nimic sigur la mata?

 • 5 ianuarie 2018 la 13:49
  Legătură permanentă

  Acest militian zis aurel taurel este nepotul fostului ministru al muncii gh barbu. Cu ajutorul lui a ajuns sef altfel raminea la politia din simeria. Omul e un bastard, la rubrica din buletin are o – la numele tatalui. Oare stie masa cu cine la facut?

 • 5 ianuarie 2018 la 22:16
  Legătură permanentă

  Il stiu pe papagalu dde Tihodor. Are un copil cu o politista. Stie si nevastasa. N-are treaba aia ca si ea umbla cu unu de la CFR Simeria. Rusineeeeeee

 • 21 februarie 2018 la 11:58
  Legătură permanentă

  Sa ma p.s pe militianul tihodor. O jigodie si un bulangiu.

 • 9 martie 2018 la 19:57
  Legătură permanentă

  Mai lasati-l dracu de gabor. E la pensie. Nu-l mai baga nimeni in seama ca a fost o jigodie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.