„Pierdem proiecte, pentru cã nu suntem portocalii”

27 iulie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), spune că a mai primit o lovitură sub centură din partea actualei guvernări, din cauza culorii politice.

Consiliul Local Haţeg a pierdut o finanţare, pe Mediu, de un milion de euro, pentru Spitalul Orăşenesc, în condiţiile în care a avut un proiect identic cu cel realizat de Consiliul Local Vulcan, pentru unitatea medicală din localitate.

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor bolnavilor

„Atât noi, cât şi administraţia locală din Vulcan, am depus două proiecte, pe energie verde. Identice. Realizate de acelaşi proiectant şi de aceeaşi firmă de consultanţă. Am adus aceleaşi completări, când am fost solicitaţi, ca să aflu zilele trecute, că doar unul a fost declarat eligibil. Cel care aparţine primarului portocaliu intră pe finanţare, iar al nostru, pentru că eu sunt de altă culoare politică, nu obţine bani. Au politizat până şi acest palier de finanţare, destinat îmbunătăţirii condiţiilor pentru bolnavi. Nici măcar nu au făcut evaluarea tehnică a proiectului, dar l-au respins”, declară revoltat, primarul Nicolae Timiş. Potrivit edilului şef al oraşului Haţeg, consumurile de energie termică la Spitalul Orăşenesc sunt imense, iar proiectul de realizare a unei reţele care să folosească energia alternativă ar fi adus un plus de calitate, dar şi reducerea cheltuielilor de întreţinere. „L-am sunat pe Gheorghe Popescu, directorul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi mi-a răspuns că el nu ştie nimic. Când i-am pus câteva întrebări, la obiect, a început să se bâlbâie. E clar că a acţionat la comandă politică”, mai declară primarul Nicolae Timiş.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. IMPERSONAL spune:

    ALO, TIMIŞE! Taci dracu din gură! Tu vorbeşti de proiecte! Ce, nu mai ai de unde să iei şpagă?

  2. Munteanu Octavian spune:

    Dom primar, pierzi proiecte pt ca esti cam retardat mintal si cam tampitel… Si cum ziceai ca l-ai luat tare pe ala de la Bucuresti si a inceput sa se balbaie… Mamaaaa ce tare ai fost… Cred ca Popescu ala a fost tot ud in chiloti cand a vorbit cu marele primar de la Hateg… Esti cam penibil…Da-ti demisia nu ne mai chinui…

  3. raul spune:

    I se duce spaga sigur.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Jungla“ de la periferia Devei

Şerpi, câini şi bălării cât gardul viu. Nu este un peisaj din vreo junglă amazoniană, ci o aşa-zisă zonă verde,...

„Lupii negri”, ţinuţi în şah de studenţi

Diferenţa de două divizii dintre Minerul Lupeni (liga secundă) şi Universitatea Petroşani (Liga a IV-a) a fost aproape anulată de...

Proiecte judeţene blocate de creşterea TVA

După decizia Guvernului de a majora TVA de la 19, la 24 la sută, Consiliul Judeţean Hunedoara este nevoit să...

Închide