Politica si administratie

„Pierdem proiecte, pentru cã nu suntem portocalii”

Nicolle Ebner

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), spune că a mai primit o lovitură sub centură din partea actualei guvernări, din cauza culorii politice.

Consiliul Local Haţeg a pierdut o finanţare, pe Mediu, de un milion de euro, pentru Spitalul Orăşenesc, în condiţiile în care a avut un proiect identic cu cel realizat de Consiliul Local Vulcan, pentru unitatea medicală din localitate.

Pentru îmbunătăţirea condiţiilor bolnavilor

„Atât noi, cât şi administraţia locală din Vulcan, am depus două proiecte, pe energie verde. Identice. Realizate de acelaşi proiectant şi de aceeaşi firmă de consultanţă. Am adus aceleaşi completări, când am fost solicitaţi, ca să aflu zilele trecute, că doar unul a fost declarat eligibil. Cel care aparţine primarului portocaliu intră pe finanţare, iar al nostru, pentru că eu sunt de altă culoare politică, nu obţine bani. Au politizat până şi acest palier de finanţare, destinat îmbunătăţirii condiţiilor pentru bolnavi. Nici măcar nu au făcut evaluarea tehnică a proiectului, dar l-au respins”, declară revoltat, primarul Nicolae Timiş. Potrivit edilului şef al oraşului Haţeg, consumurile de energie termică la Spitalul Orăşenesc sunt imense, iar proiectul de realizare a unei reţele care să folosească energia alternativă ar fi adus un plus de calitate, dar şi reducerea cheltuielilor de întreţinere. „L-am sunat pe Gheorghe Popescu, directorul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi mi-a răspuns că el nu ştie nimic. Când i-am pus câteva întrebări, la obiect, a început să se bâlbâie. E clar că a acţionat la comandă politică”, mai declară primarul Nicolae Timiş.

3 comentarii la „„Pierdem proiecte, pentru cã nu suntem portocalii”

  • ALO, TIMIŞE! Taci dracu din gură! Tu vorbeşti de proiecte! Ce, nu mai ai de unde să iei şpagă?

  • Dom primar, pierzi proiecte pt ca esti cam retardat mintal si cam tampitel… Si cum ziceai ca l-ai luat tare pe ala de la Bucuresti si a inceput sa se balbaie… Mamaaaa ce tare ai fost… Cred ca Popescu ala a fost tot ud in chiloti cand a vorbit cu marele primar de la Hateg… Esti cam penibil…Da-ti demisia nu ne mai chinui…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura