„Pentru binele cetãţenilor, plecaţi de la guvernare!”

22 octombrie 2010 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Livia Botici

Liderul filialei judeţene a Partidului Conservator, Petru Mărginean (foto) a făcut publică, ieri, în conferinţă de presă, scrisoarea deschisă pe care o transmite celor patru parlamentari PDL din judeţul nostru, prin care încearcă să-i convingă să sprijine căderea Guvernului Boc, votând moţiunea de cenzură.

Expeditor: cetăţeanul Petru Mărginean

În aceste zile, toţi membrii şi simpatizanţii Partidului Conservator încearcă să-i capaciteze pe locuitorii din judeţul nostru să facă presiuni asupra parlamentarilor PDL, pentru ca aceştia să voteze moţiunea de cenzură. „Nu vrem să-i facem pe oameni să meargă să picheteze la sediul partidului. Tot ceea ce dorim este să ajungă să aibă fiecare hunedorean câte o discuţie cu cei patru parlamentari PDL, din judeţul nostru, şi să le spună că le-ar face un mare bine dacă ar vota moţiunea de cenzură. Tocmai de aceea, pentru a mă alătura acestui demers, am făcut o scrisoare deschisă, destinată senatorului Dorin Păran şi deputaţilor Viorel Arion, Monica Iacob-Ridzi şi Iosif Veniamin-Blaga, în speranţă că voi reuşi să-i conving că, pentru binele tuturor cetăţenilor, trebuie să voteze pentru căderea Guvernului Boc. Scrisoarea nu este semnată de politicianul Petru Mărginean, ci de cetăţeanul cu acelaşi nume”, a declarat liderul PC Hunedoara.

„Mafia, ascunsă sub titulatura de stat”

În scrisoarea trimisă parlamentarilor PDL, Petru Mărginean spune că, numai dacă vor părăsi guvernarea, membrii PDL vor schimba, în sens pozitiv, aprecierea oamenilor, faţă de persoanele lor. „Ar trebui să vă însuşiţi şi să acceptaţi, în mod public, vinovăţia pe care o aveţi în tragedia trăită de români, atunci când au ajuns la discreţia dumneavoastră. Treziţi-vă şi încetaţi să mai sprijiniţi un Guvern care «stoarce» şi ultima picătură de vlagă din oameni. Judecaţi singuri! Mafia aceasta, ascunsă cu mult tupeu sub titulatura de «stat», ne cere «solidaritate».(…) Cauţi să scoţi bani din piatră seacă, de la mame şi bătrâni, în loc să-i pui pe bogaţii tăi, înavuţiţi din contractele cu statul, să fie ei solidari cu tine. (…) Şi totuşi, sper că românii mai au demnitate şi curaj, mă refer şi la dumneavoastră domnilor parlamentari! Votaţi, «Moţiunea celor mulţi»!“, se arată în scrisoarea deschisă a conservatorului Petru Mărginean.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. cetatean spune:

  Un papagal etern prezent in presa cu ineptii colosale si in viata publica cu o prestatie jenanta , nu stiu ce mai cauta in politica .

 2. Voi sunteti buni? spune:

  Si cetatenii sunteti voi. nu? Astia de la PSD-PC. Sunteti mai buni decat pedelistii? Sigur nu, si intotdeauna este loc si de mai rau, iar voi sunteti maestrii raului!!!

 3. tavi spune:

  Domnu’ Marginean!
  Sunteti jenanti cu cooperativa dumneavoastra, pentru ca un partid onorabil nu intra pe usa din dos in parlament, si nu este condus de Motani sau alte figuri “conservate”
  Nici nu stiu de ce mai iesiti la rampa! Doar pe la “LATRINE” mai aveti audienta!

 4. abc spune:

  Vai de el si de partidul lui.

  Aveau tot timpul sa intreprinda ceva, daca intradevar doreau cu adevarat!

  In rest, vorbe fara argumentare!

 5. biti spune:

  Comunistule! Faci echitatie? Ai invatat de la actuala? Ai uitat de accident? Esti mai bun?

 6. caius spune:

  Vai de tine! Cum procedezi la PC cand iti platesti cotizatia de partid? Tot tu iti si incasezi sau v-ati dublat numarul de membri si sunteti 2 acum? Pentru binele hunedorenilor, pleaca tu, derbedeule!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gropile de gunoi, tot mai neîncăpătoare

Dacă autorităţile nu se grăbesc să amenajeze deponeele ecologice, în doi ani s-ar putea să fim nevoiţi să cerem sprijinul...

Săraci lipiţi, dar nu renunţă la satelit

Cu restanţe mari la chirie şi plata utilităţilor, atât cât au, săracii coloniilor din localităţile Văii Jiului nu concep să...

Nicolae Timiş se menţine favorit în cursa pentru Parlament

Un nou sondaj de opinie, de această dată efectuat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), la comanda Alianţei...

Închide