Politica si administratie

„Pavelescu, omul lui Bãsescu în PNTCD”

Nicolle Ebner

Preşedintele filialei judeţene PNŢCD Hunedoara, Emil Danci (foto) declară că, aşa-zisul preşedinte al PNŢCD, Aurelian Pavelescu, ales la „simulacrul” de Congres de sâmbătă, 17 iulie, este omul lui Băsescu. Scopul lui Pavelescu este de a „sufoca” PNŢCD, până la dispariţia acestuia, deoarece ţărăniştii ţin ocupat culoarul creştin democraţiei, râvnit de pedelişti.

„Rămânem ţărănişti autentici”
„Aurelian Pavelescu este o marionetă, manevrată de cineva care nu doreşte reunificarea PNŢCD. Din informaţiile pe care le deţin, Congresul din 17 iulie a fost organizat de Aurelian Pavelescu, Cozmin Guşă – fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, cel care de altfel, l-a şi făcut pe Băsescu preşedinte în 2004, şi Dan Diaconescu. Prin urmare, nu este greu de înţeles jocurile cui le face Pavelescu”, a declarat Emil Danci, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Cât despre invitarea lui Dan Diaconescu la Congres, în postura de cel mai tânăr deţinut politic, liderul ţărăniştilor hunedoreni spune că este o „mare parodie, dar, mai grav, este o adevărată bătaie de joc la adresa adevăraţilor deţinuţi politici din România”.
„Am rămas o echipă unită, de ţărănişti autentici. Nici măcar Miluţ nu a reuşit să ne conteste legitimitatea şi cu atât mai puţin, va fi capabil Pavelescu”, concluzionează Emil Danci.

2 comentarii la „„Pavelescu, omul lui Bãsescu în PNTCD”

  • La ora actuala in PNTCD domneste infernul.Numai surorile Coposu daca mai poate aduce lumina in iadul postcomunismului devorator.Am facut un an intreg apel disperat pentru unificare in PNTCD.La acest apel au raspuns cu entuziasm pe Facebook tinerii taranisti din tara.Intelectualitatea a ramas surda.Nu s-a simtit datoare sa puna umarul pentru salvarea acestui partid istoric.Nimeni din PNTCD nu doreste infuzarea cu tineri a partidului.Curios!In acest partid chiar nimeni nu este capabil sa -l reprezinte pe Corneliu Coposu ,sa-l urmeze si sa-i puna in aplicare dorintile legitime?Cand am facut apel la taranisti sa se pronunte raspicat pentru Monarhie si pentru Regele Mihai,a raspuns doar dnul Ciorbea.Partidul parea ca renastedin cenusa ca pasarea Pheonix.Se auzea mai la tot pasul:cu taranistii as vrea si eu.
    Ametitor!In aceias zi in care dnul Ciorbea a fost decorat de Regele Mihai,a dat curs invtatiei presedintelui tarii.Stupefiant!
    Un taranist vehement demn de luat in seama este dnul ION Balan de la PNTCD Bacau. Nu-l ratati!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura