Sport

„Olimpicii” îşi apără blazonul la „Cupa Unirii”

04 x 2 pugilistii )

Ciprian Marinuţ

Cei patru pugilişti componenţi ai Centrului Naţional de Pregătire Olimpică de la Hunedoara au doar varianta victoriilor în cadrul turneului dotat cu „Cupa Unirii”, ce se va desfăşura mâine, de la ora 13.00, la Sala Constructorul din Hunedoara.

Primul concurs din 2010
Boxerii „olimpici” James Cheregi şi Iulian Dodu (ambii categoria 57 kg), Nicolae Mateş (ctg. 51 de kg) şi Maike Cioacă (ctg. 48 kg) trebuie să demonstreze că sunt cei mai tari din ţară, la categoriile lor, şi la „Cupa Unirii”. Cei patru antrenaţi pregătiţi de Ilie Captari în cadrul Centrului Naţional de Pregătire Olimpică de la Hunedoara vor fi vedetele competiţiei şi ţintesc să-şi onoreze blazonul prin victorii clare şi meciuri spectaculoase. „E primul concurs din 2010, iar ei au obligaţia să înceapă anul cu dreptul, pentru a deschide şirul unor succese importante. Trebuie să predea adevărate lecţii de box, pentru a demonstra că au învăţat mult şi au progresat substanţial, în urma stagiilor internaţionale de pregătire la care au participat la finalul anului trecut. Eu am convingerea că vor arăta că se află pe drumul bun, iar dacă o să continue tot aşa, au mari şanse la medalii la importantele competiţii internaţionale din 2010”, a spus antrenorul Ilie Captari.

Adversari de la patru cluburi
În mod normal, cei patru „olimpici hunedoreni” ar trebui să facă legea fără probleme în meciurile pe care le vor susţine, întrucât vor avea adversari mai slab cotaţi. „Vor participa 30-35 de sportivi, cadeţi, juniori, tineret şi seniori, de la Box Club Arad, CSM Reşiţa, Siderurgica Hunedoara şi C.S.S. – Constructorul Hunedoara. Surprizele sunt oricând posibile, dar cei patru sunt mai experimentaţi şi mai bine pregătiţi decât adversarii, aşa că orice alt rezultat în afara unor victorii ar fi un semnal de alarmă”, a spus Ilie Captari, antrenorul olimpicilor de la Hunedoara. „Cupa Unirii” este organizată de Asociaţia Judeţeană de Box Hunedoara, Direcţia pentru Sport Hunedoara şi C.S.S. – Constructorul Hunedoara şi va avea loc mâine de la ora 13.00, în Sala Constructorul din Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura