Eveniment

„Mărgan”, un trofeu pentru poliţişti

Andreea Lazăr

Un bilanţ al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara pentru anul 2010 scoate în evidenţă faptul că prinderea interlopului devean, Cornel Crâznic, zis „Mărgan” (foto), reprezintă una dintre principalele reuşite ale poliţiştilor din anul trecut.

Pentru oamenii legii, „Mărgan” reprezintă un trofeu, acesta fiind arestat şi extrădat din Spania, după aproape opt ani de urmăriri. Acesta a fost condamnat, în anul 2002, la doi ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă, gruparea condusă de el fiind destructurată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, cu ocazia cercetărilor făcute în dosarul „Comorile Dacice”.
Alături de „Mărgan”, pe parcursul anului 2010, alte 344 de persoane, suspectate de diferite infracţiuni în străinătate, au fost verificate de poliţiştii hunedoreni. Cele mai multe semnalări privind activitatea infracţională a hunedorenilor au fost primite din Italia (98), Spania (45), Marea Britanie (42) Austria (40) şi Franţa (26). În baza cooperării internaţionale, poliţiştii hunedoreni au efectuat, anul trecut, misiuni de escortare în vederea extrădării pentru cinci urmăriţi internaţionali.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura