„Mărgan”, un trofeu pentru poliţişti

24 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Andreea Lazăr

Un bilanţ al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara pentru anul 2010 scoate în evidenţă faptul că prinderea interlopului devean, Cornel Crâznic, zis „Mărgan” (foto), reprezintă una dintre principalele reuşite ale poliţiştilor din anul trecut.

Pentru oamenii legii, „Mărgan” reprezintă un trofeu, acesta fiind arestat şi extrădat din Spania, după aproape opt ani de urmăriri. Acesta a fost condamnat, în anul 2002, la doi ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă, gruparea condusă de el fiind destructurată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, cu ocazia cercetărilor făcute în dosarul „Comorile Dacice”.
Alături de „Mărgan”, pe parcursul anului 2010, alte 344 de persoane, suspectate de diferite infracţiuni în străinătate, au fost verificate de poliţiştii hunedoreni. Cele mai multe semnalări privind activitatea infracţională a hunedorenilor au fost primite din Italia (98), Spania (45), Marea Britanie (42) Austria (40) şi Franţa (26). În baza cooperării internaţionale, poliţiştii hunedoreni au efectuat, anul trecut, misiuni de escortare în vederea extrădării pentru cinci urmăriţi internaţionali.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Victorie înainte de cantonament

FC Hunedoara a dispus cu 5-1 de FC Cugir (Liga a IV-a), în primul meci amical al iernii, disputat sâmbătă...

Proclamaţia de la Hypermarket

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile dă dimensiunea completă a modului în care a decăzut politica în România. Cu...

Urmărit naţional, prins într-un bar din Deva

O razie, efectuată vineri, în barurile devene, le-a adus poliţiştilor o nouă victorie.

Închide