Victorie înainte de cantonament

24 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara a dispus cu 5-1 de FC Cugir (Liga a IV-a), în primul meci amical al iernii, disputat sâmbătă pe Stadionul „Constructorul”. Pe baza prestaţiei jucătorilor în acest joc test, antrenorul Ioan Petcu a stabilit lotul cu care alb-albaştrii au plecat, ieri, în cantonament la Băile Felix.

Festival ofensiv
Alb-albaştrii au controlat fără probleme partida, practicând un fotbal ofensiv, iar jucătorii aflaţi în probe au căutat să-şi etaleze calităţile, pentru a-l impresiona pe tehnicianul Ioan Petcu. Cel mai convingător a fost sârbul Sakic (22 de ani, fost, conform oficialilor hunedoreni, şi la Partizan Belgrad), care a reuşit deschiderea scorului. FC Hunedoara şi-a mărit avantajul prin Trăşcan şi a mai irosit o lovitură de pedeapsă înainte de pauză. Alb-albaştrii şi-au intensificat asediul la poarta adversă, în repriza secundă, iar Doroi, Şandor şi Ban au dus scorul la 5-0, după care oaspeţii au marcat golul de onoare. Tehnicianul hunedorean a început partida cu o formulă de echipă alcătuită din Băeşu – Roiu, Tesic, Creţu, Samoilă – Trăşcan, Stanciu, Ilaş, Păcurar – Mircea Ilie şi Sakic, iar după pauză, a rulat tot lotul avut la dispoziţie.

Opt noi achiziţii
După o săptămână de antrenamente şi amicalul de sâmbătă cu FC Cugir, Ioan Petcu a stabilit componenţa lotului cu care alb-albaştrii au plecat, ieri, în cantonament la Băile Felix. În lotul de 27 de fotbalişti selectaţi pentru stagiul de pregătire centralizată, se regăsesc opt noi veniţi. Este vorba de  sârbii Tesic şi Sakic, de Roiu, Urdă, Creţu, M. Ilie, Apostol şi Plevitiu. „Componenţa lotului nu e încă definitivă. Există posibilitatea de a face noi achiziţii, dar şi de a renunţa la unii dintre fotbaliştii din actualul lot”, a spus Ioan Petcu. Clubul hunedorean i-a  pus pe lista de transferuri pe portarul Adrian Pascal şi atacantul nigerian Gideon, care sunt liberi să-şi găsească echipă.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Proclamaţia de la Hypermarket

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile dă dimensiunea completă a modului în care a decăzut politica în România. Cu...

Urmărit naţional, prins într-un bar din Deva

O razie, efectuată vineri, în barurile devene, le-a adus poliţiştilor o nouă victorie.

Savu a restituit banii minerilor

Vasile Savu a plătit aproape toată datoria pe care o avea faţă de Liga Sindicatelor Miniere. Cât a fost lider...

Închide