EvenimentFlash

„Mărgan“, în faţa instanţei devene

Andreea Lazăr

Cornel Crâznic (foto), zis „Mărgan”, a fost prezentat, ieri, încătuşat, magistraţilor hunedoreni.

Cere contopirea pedepselor
„Mărgan” s-a aflat, ieri, în faţa magistraţilor, în urma unei solicitări de contopire a pedepselor. Acesta are trei condamnări la activ, dintre care, potrivit judecătorilor, cea mai mare este de cinci ani. Cornel Crâznic a cerut instanţei devene şi schimbarea regimului de detenţie. Acesta a afirmat că se află încarcerat în regim închis, deşi ar trebui să beneficieze de regimul semi-deschis, având o condamnare de până în cinci ani. „Mărgan“ a fost încarcerat în Penitenciarul Bârcea Mare în perioada 18 noiembrie-20 decembrie 2010, după care a fost transferat la Penitenciarul Aiud.

A fugit în Spania
Interlopul hunedorean a fost dat în urmărire generală, după ce s-a sustras executării pedepsei cu închisoarea pentru vătămare corporală gravă. În anul 2002, atunci când grupul infracţional, condus de „Mărgan”, a fost destructurat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, cu ocazia cercetărilor făcute în dosarul „Comorile Dacice”, acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru vătămare corporală gravă. „Mărgan“ a fugit în Spania, unde, sub numele de Alexandru Florin Bălan, a fost arestat în repetate rânduri.

Nou termen de judecată
Instanţa a hotărât un nou termen de judecată pentru 14 martie, după ce avocatul interlopului a solicitat lămuriri cu privire la perioada de detenţie petrecută în penitenciarul din Madrid. „În documentele obţinute de la reprezentanţii penitenciarului din Madrid, nu se specifică pentru ce a fost încarcerat acolo. Noi considerăm, din această cauză, că a fost pentru condamnările Judecătoriei Deva”, a afirmat avocatul lui „Mărgan“.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura