„Liceenii”, îndrãgostiti de fotbal

21 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa „Liceenii”, ai cărei componenţi aleargă cel mai mult dintre toţi jucătorii din Campionatul „RealSport” de Fotbal Amatori Deva, a obţinut a doua victorie din acest sezon, impunându-se cu 5-1 în faţa celor de la Sews I Deva.

Risipă de efort
Într-o societate în care tinerii renunţă la sport în favoarea calculatorului, barurilor sau altor distracţii, existenţa unei echipe de liceeni într-un campionat de fotbal amatori e o mică minune. Un astfel de mini-miracol, transpus în realitate de un grup de 14-15 elevi de la liceele din Deva, care au ales să joace fotbal şi să cheltuie din banii lor de buzunar pentru a participa la o competiţie, îl reprezintă echipa „Liceenii”, din  Campionatul „RealSport”. Frumoasă şi cu o disponibilitate la efort peste a tuturor celorlalte formaţii din campionat, echipa „Liceeni” a obţinut, duminică, al doilea succes, din cele cinci meciuri disputate, 5-1 cu Sews I Deva. „Echipa liceenilor e cea mai generoasă la efort din campionat. Toţi aleargă fără întrerupere, de parcă n-ar obosi niciodată. Efortul lor e de lăudat, iar în timp, vor avea cu siguranţă şi rezultate bune”, a spus Stan Hanzi, unul dintre experimentaţii oameni de fotbal, care arbitrează meciuri la campionatul „RealSport”.

Sews, trădată de absenţe
Adversarii liceenilor, mai experimentaţi şi cu mai multe victorii până la jocul direct, au început mai bine şi au asediat careul tinerilor. Ocaziile celor de la Sews au fost anulate însă de intervenţiile portarului Chende, care a închis poarta liceenilor. Cu trecerea minutelor, „Liceenii” au prins curaj, iar Sews I a rămas fără „benzină”, pentru că nu au avut nici un jucător de rezervă. Drept urmare, Vîrdea (min. 9) a deschis scorul cu un  şut norocos, expediat cam de la jumătatea terenului, iar Mureşan (23) putea face 2-0 înainte de pauză, dar a ţintit bara. Rănită de scor, Sews s-a aruncat în atac după pauză, dar „Liceenii” au mai marcat alte trei goluri consecutive pe contraatac prin Buta (29) şi Crişan (35 şi 37). Pe final, Pintilie (41) de la „Liceenii” a marcat în propria poartă la un atac prelungit al adversarilor, iar Mugescu (43) a stabilit scorul final la 5-1.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
România va merge mereu prost

Votul asupra Legii pensiilor, asupra căruia planează suspiciunea de fraudă, pune într-o lumină extrem de clară mai multe aspecte esenţiale...

Bulina albă

Amelia Racea, gimnastă CNS CSS „Cetate” Deva

Bulina neagră

Ionel Augustin, antrenor Minerul Lupeni

Închide