„Judecati” în fata partidului

13 ianuarie 2011 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Preşedintele interimar al PDL Hunedoara, Viorel Arion, susţine că Marius Cristian Vladu (foto stânga) şi Romi Cărmăzan (foto dreapta) vor da cu subsemnatul în faţa conducerii organizaţiei judeţene. Arion susţine că abia după ce politicienii îşi vor spune punctul de vedere în cadrul unei şedinţe a organizaţiei judeţene, se va hotărî dacă vor fi sancţionaţi sau nu pe linie politică. Potrivit liderului PDL Hunedoara, Marius Cristian Vladu, a fost deja sancţionat pe linie administrativă, în urma unui control al Ministerului Economiei. Vladu a fost schimbat din funcţia de director general adjunct al Termocentralei Mintia la începutul acestei luni. (A. Lazăr)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Cosariu spune:

    Pe langa faptul ca sunt prieteni foarte buni, Vladu i-a angajat amanta la Mintia , amanta lui Romi Carmazan ,pe una Corina, fosta contabila care fura banii de la firmele la care tinea contabilitatea.

  2. RUPA VILI spune:

    CUM DE NU ESTE ARESTAT,A FURAT BANII MUNCITORILOR,SA DEMONSTRAT ACEST LUCRU,A FOST DEMIS DIN FUNCTIA DE DIRECTOR ,SI NU ESTE ARESTAT,CE FRACETI POLITISTILOR,NUMAI PE CEI NEVINOVATI SI SARACI BAGATI LA PUSCARIE.RUSINE SA VA FIE ,PENTRU CA LUATI SALARIU DE LA STAT PENTRU CA STATI.

  3. Adevaratul Cosariu spune:

    Sa-ti moara maicata si toata familia in cele mai groaznice chinuri TU care-mi folosesti numele si scrii in numele meu . sa-ti moara si copiii de holera si sa nu mai ai urmasi in veci, tarfa de om ce esti.Numele de COSARIU este al MEU si nu au tau jigodie inumana. am sa-ti pun lumanari la biserica si am sa te blestem .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Maşină în flăcări

O maşină a luat foc, ieri seară, pe DN 7, la ieşirea din Deva spre Mintia. Incendiul s-a produs în...

Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un om de afaceri din municipiul cu castel a găsit o metodă extrem de ingenioasă, ca...

Consilieri-problemă, primar cu probleme

Ce folos să păstoreşti o comună frumoasă, dacă nu eşti lăsat să o faci cum trebuie. Cam aşa stau lucrurile...

Închide