„Emil Danci face politicã pentru oameni”

1 decembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, preşedintele PNŢCD, Radu Sârbu, şi fostul premier Victor Ciorbea, s-au aflat la Deva, pentru a-l susţine în campania electorală pe liderul hunedorean al partidului, Emil Danci.

Spiritul ţărănist

„Dăm un semnal de susţinere pentru Emil Danci. El este unul dintre lidierii PNŢCD cei mai vrednici. E adevărat, este o perioadă grea pentru partidul nostru, suntem la sub doi la sută în preferinţele electoratului, însă Emil Danci face politică doar ca să-i servească pe oameni, nu pentru interesul lui. El personifică perfect spiritul ţărănist, care merge la biserică nu doar când se televizează sau în campanie”, a declarat Radu Sârbu, la Deva.

Duce lucrurile până la capăt

Fostul premier al României, Victor Ciorbea, a afirmat că „de când l-am cunoscut pe Emil Danci, m-a cucerit cu onestitatea lui, cu seriozitatea şi responsabilitatea lui. Pot să vă spun că el niciodată nu se angajează să facă un lucru, dacă ştie că nu poate să-l ducă până la capăt”.

Victor Ciorbea susţine că ţara trece printr-o perioadă dificilă, poate cea mai grea după 1989. „Trecem printr-o criză socială, economică, politică. Dar, înainte de toate, printr-o criză morală. De aceea, trebuie să ieşim din mocirla morală în care suntem. Este nevoie ca schimbarea să se producă de sus în jos. Pe 5 decembrie, la Haţeg, există o mică oportunitate, pentru ca această schimbare să înceapă”, a declarat Ciorbea.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Monica Iacob Ridzi rămâne internată la Spitalul Universitar

Deputatul PDL Monica Iacob Ridzi (foto) este în continuare internată la Spitalul Universitar Bucureşti, iar starea ei de sănătate este...

Prima trădare a lui Gherasim în CL Petroşani

Consilierul local PDL Paul Gherasim (foto) a trădat, ieri, formaţiunea politică din care face parte şi s-a abţinut la votul...

Bulina albă

Marius Omotă, primarul comunei Ilia

Închide