„Dosarul Bercea” se îngroaşă

20 ianuarie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Carmen Cosman

Procurorii care se ocupă de cazul Emil Bercea (foto) nu se vor mulţumi cu probatoriul administrat la dosar în prima fază a cercetării. Refacerea verificărilor în acest dosar presupune administrarea de noi acte de cercetare penală.

Cazul omului de afaceri Emil Bercea – care a scăpat de cercetarea penală, după ce a fost prins băut la volan – este verificat, la solicitarea expresă a Procurorului General al României, Laura Codruţa Kovesi. Soluţia propusă de procurorii petroşeneni în acest caz a fost infirmată, în timp ce dosarul a fost trimis spre recercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Dar, nu se va merge pe probatoriul deja administrat, ci se va face şi completarea actelor de cercetare penală. Adina Velescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, spune că este vorba despre anumite acte de cercetare penală, expres prevăzute în ordonanţa de infirmare a soluţiei.

Fapta pentru care a fost cercetat omul de afaceri Emil Bercea s-a petrecut în luna aprilie a anului 2010, când acesta a fost prins de poliţiştii rutieri la volanul autoturismului, având o concentraţie de 1,6 la mie alcool în sânge, aspect stabilit după analizarea probelor biologice recoltate, pentru că acesta a refuzat să sufle în etilotest.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. De vina e basescu spune:

    ce-au ba cu oamenii nevinovati? nu vedeti ca de vina e Basescu? Jos basescu, jos dictatoru, jos piratu. Libertate pentru bercea, cel mai mare luptator pentru democratie. nu mai are voie omu sa mearga beau cu masina? ce tara e asta? Huoooo, dictatura, jos piratu, jos dictatoru, jos…mama lui…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Vorbeşte lumea din sfera politică a judeţului că un parlamentar din municipiul cu castel ar fi bătut palma cu duşmanii...

Vacanţă decontată ilegal

Şi-a decontat vacanţa, dar nu a fost plecată niciunde. Este cazul unei angajate a CFR Simeria, care s-a gândit să...

Un jandarm a stopat o tentativă de sinucidere

O femeie de 64 de ani a fost salvată de la moarte de un jandarm din Petroşani, care a văzut-o...

Închide