Politica si administratie

„Dacã nu era PDL, Schiau era şi acum şomer”

Nicolle Ebner

Conducerea filialei judeţene PDL Hunedoara este contrariată de motivele invocate în demisie de fostul primar al Hunedoarei, Nicolae Schiau, dar şi de atacurile virulente aduse de acesta politicii antisociale, dusă de actualul executiv.

Înlocuit din funcţia de şef al Vămii Deva

„Mă surprind atacurile dure lansate la adresa politicii PDL, precum şi acuzaţiile de protejare a clientelei politice în defavoarea cetăţenilor. Acelaşi partid, PDL, cu aceeaşi doctrină politică, l-a susţinut pe domnul Schiau în campania electorală din 2004, când a ajuns primarul municipiului Hunedoara. Dacă PDL nu l-ar fi pus pe lista de candidaţi şi nu l-ar fi susţinut, Nicolae Schiau ar fi fost, şi astăzi, şomer”, a declarat preşedintele interimar al filialei judeţene PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi (foto). Liderul democrat-liberalilor hunedoreni este convins că demisia lui Schiau nu are nici în clin, nici în mânecă cu refuzul acestuia de a fi „exponentul politicii antisociale, dusă de actualul executiv”, ci mai degrabă este o urmare a faptului că acesta nu a mai fost susţinut de partid pentru funcţia de şef al Vămii din Deva, post din care a fost schimbat în urmă cu trei săptămâni. Duminică, printr-o scrisoare trimisă presei din judeţ, Nicolae Schiau făcea cunoscut faptul că şi-a dat demisia din PDL, gest pe care-l consideră drept unul de protest, de delimitare faţă de acţiunile anti-sociale ale partidului, şi nu are de gând să se alăture altei formaţiuni politice, preferând să nu mai fie înregimentat politic. Schiau critică aspru, nu numai măsurile asumate de Guvernul Boc ci şi motivele care au dus la adoptarea lor. „Conducerea partidului nu a dorit, probabil, să deranjeze clientela din jurul oamenilor politici, ajunşi pe funcţii înalte la nivel central sau local”, se mai arată în comunicatul oficial.

4 comentarii la „„Dacã nu era PDL, Schiau era şi acum şomer”

  • Helooooooou, Tibi nu mai este nicvi macar interimar la judet, ce dracu voi nici macar atat nu mai stiti? Isi da si el cu presupusul ca doar e primar de Petrosani si sot de Monica Iacob Ridzi, aia cu hotiile, va aduceti aminte? Nu prea sunteti informati, sunteti cam burtisti si urechisti, nasol, foarte nasol.

  • D-le Ridzi , nu-mi este rusine ca in 2004 am trecut printr-o astfel de experienta ! Voua celor din cauza carora vor fi in curand sute de mii de someri in Romania , nu va e rusine ? Bineinteles ca nu , daca unul ca tine si ca distinsa ta sotie mai au tupeul de a deschide gura … Pe munca mea si pe imaginea mea in 2004 am castigat fotoliul de primar al Hunedoarei si am castigat 4 posturi de consilieri ( pana atunci PD nu a reusit sa castige din 1990 nici macar un post de consilier ). Pe imaginea ta si pe a Monicai sotia ta unde a ajuns partidul ? Daca nu sti inca o sa afli in curand !

  • Ridzi mai are tupeul sa apara in public? R U S I N E !!!!!!

  • Domnule Schiau ce scoala ati absolvit? Ca si eu vreau sef de vama, macar trei luni sa mai platesc si eu din datorii.Dar in trei luni cred ca le platesc pe toate, nu?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura