Actualitate

“Run for life”, un alt mod de a te distra

Doriana Matei, Hunedoara

Un număr de 20 de elevi şi cinci profesori din cele cinci licee ale municipiului Hunedoara s-au implicat activ în lupta antidrog şi au demonstrat că te poţi distra de minune adoptând o atitudine sănătoasă, făcând sport.

Aceştia au participat vineri la cea de-a doua ediţie a concursului “Run for life”, organizat de Asociaţia Antidrog „Alege Viaţa“, împreună cu Primăria municipiului Hunedoara. Concursul a constat într-un traseu care a cuprins punctele cele mai aglomerate ale oraşului, traseu ce trebuia străbătut într-un timp cât mai scurt de participanţi. Pe parcursul traseului, participanţii au fost supuşi şi la o serie de probe inedite, care le-a  ilustrat spiritul de echipă, simţul umorului, care au atras atenţia trecătorilor. Anul acesta, potrivit spuselor participanţilor, cea mai dificilă probă a fost cea de la Autogară – fiecare echipă trebuind să convingă cinci persoane fumătoare să rupă o ţigară şi să o arunce, pentru o viaţă mai lungă şi fără fumat. Cea mai distractivă probă pentru participanţi a fost cea organizată la Piaţa Obor, unde liceenii au jucat volei cu baloane umplute cu apă, fără a le sparge. Echipa câştigătoare a fost cea a Colegiului Naţional de Informatică „Traian Lalescu“ Hunedoara, ea fiind urmată în clasament de echipele Colegiului Economic „Emanuil Gojdu“ (locul II), Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara“ (locul III), Grup Şcolar de Telecomunicaţii şi Lucrări Publice (locul IV) şi Colegiul Tehnic „Matei Corvin“ (locul V).
 „Run for life“ este una dintre cele mai importante acţiuni ale Asociaţiei Antidrog „Alege Viaţa“. Cu sprijinul Primăriei Hunedoara, ea tinde să devină tradiţie. Acest concurs le oferă tinerilor ocazia de a se desprinde de obiceiurile nesănătoase: dependenţa de computer, timpul petrecut în baruri cu berea şi ţigara în mână, dându-le prilejul de a experimenta o altfel de distracţie, care înseamnă sport şi noi prietenii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura