FlashSport

Încurcate sunt căile… performanţei

Ciprian Marinuţ

Zece consilieri locali din Hunedoara s-au opus prelungirii contractului de concesionare a Stadionului „Michael Klein” echipei FC Hunedoara, deoarece oficialii echipei n-au garantat că vor promova în Liga a III-a.

„Ne pun beţe-n roate”

Înfiinţată anul trecut, în parteneriat cu Primăria Hunedoara, echipa FC Hunedoara, actuala lideră a Ligii a IV-a şi aproape campioană judeţeană, este în imposibilitatea de a face demersuri la F.R.F., pentru a se prezenta la barajul pentru promovarea în eşalonul trei, din cauza unor dispute între consilierii locali. Astfel, 10 consilieri locali s-au opus, vineri, la prelungirea contractului de concesionare a Stadionului „Michael Klein” echipei hunedorene, pentru că oficialii grupării n-au garantat că vor face performanţă. „Am rămas mut, când consilierii PNL şi UDMR, aceiaşi care s-au opus acordării titlului de cetăţean de onoare lui Mircea Lucescu, s-au opus proiectului. Echipa e lideră, e ca şi campioană şi poate merge la baraj, doar dacă are acest act care să dovedească faptul că are un teren pe care să-şi dispute meciurile din campionat. Însă, aceşti consilieri, supăraţi din cauza altor dispute politice, au blocat proiectul. Acum, ce să facem? Să desfiinţăm echipa şi să trimitem acasă seniorii, juniorii şi alţi peste 170 de copii care fac fotbal aici?”, a spus Mihai Leu, consilier local PC.

Nu aveau acte în regulă

Ovidiu Hada, primarul Hunedoarei, susţine că situaţia nu e atât de dramatică precum pare şi că primăria sprijină sportul şi performanţa. „Primăria Hunedoara a avut o experienţă neplăcută cu un alt club, Corvinul 2005 Hunedoara, care a avut un contract de concesiune a Stadionului „Michael Klein“, pe patru ani, fără a face performanţă. Acum, suflăm şi-n iaurt şi le cerem celor care vor stadionul, să garanteze că vor să facă performanţă. Pentru aceasta, am solicitat un act prin care să dovedească faptul că pentru participarea la baraj e nevoie de prelungirea contractului de concesionare a stadionului. Dacă se va aduce acest document, situaţia se va rezolva, însă contractul de concesiune rămâne valabil doar în condiţiile în care FC Hunedoara promovează în Liga a III-a”, a spus Ovidiu Hada.

2 comentarii la „Încurcate sunt căile… performanţei

  • Domnule primar, faptul ca se doreste sprijinul sportului in municipiul de pe Cerna, reprezinta o incredere si o mana intinsa tineretului. Performanta si promovarea in liga superioara sunt rezultate care incununeaza succesul. Sprijiniti sportul si Hunedoara va avea viitor. Sportivii muncesc si trebuie respectati. E mult? Asa de mult? Daca doresc sa faca sport si sunt o mandrie pentru Hunedoara au cumva vreo vina?

  • las” ca au unde sa joace, pe baza contructorul .asta ca o reabilitare a lui victor leu care a desfintat un club infiintat in anii 60 constructorul hunedoara.fc hunedoara este o echipa politica si va sfarsi ca si corvinul 2005 tot politic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura