“Fii şi tu Moş Crăciun pentru SEMENII TĂI !”

02 mosu

La iniţiativa studenţilor, în rolul spiriduşilor lui Moş Crăciun, Universitatea Ecologică Traian din Deva organizează „ECO Crăciunul” sub deviza: “Fii şi tu Moş Crăciun pentru semenii tăi !”

Studenţii, Spiritul sărbătorilor de iarnă
Studenţii lansează invitaţia tuturor hunedorenilor dornici sau interesaţi de a li se alătura în campania destinată colectării de jucării şi haine pentru persoanele defavorizate. Inimoşii tineri, care prin gestul lor acţionează concret în scopul reconcilierii naţionale şi în cel al ajutorării aproapelui, sunt convinşi că, prin magia Crăciunului, contribuţia fiecăruia dintre noi se va transforma într-un cadou ce va face fericit un copil-care visează la o jucărie cât de mică, un bătrân-care se bucură de orice atenţie, sau un nevoiaş-care a pierdut de mult speranţa într-o lume mai bună. Prin urmare, dat fiind faptul că „lucrurile bune şi frumoase nu pot fi văzute, nici atinse, ci pot fi simţite doar cu inima… în spiritul Sfintei Sărbători de Crăciun”, studenţii Universităţii Ecologice „Traian” din Deva vă aşteaptă cu braţele şi sufletele deschise, să-i contactaţi.

Cartierul general-secretariatul universităţii
Campania destinată colectării de jucării şi haine pentru persoanele defavorizate a început în data de 1 Decembrie. În fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00, şi sâmbăta între orele 12.00 şi 16.00, echipe de voluntari din cadrul universităţii, bine organizate, sunt la dispoziţia tuturor celor care au puterea de a transmite un dram din spiritul sărbătorilor de iarnă, şi în casele celor care au cu adevărat nevoie de el. (secretariatul Universitatii Ecologice Traian Deva, telefon: +40254 – 21.18.16; 21.90.76).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.