Actualitate

„Zorro” de Hunedoara, pus pe plâns în fața judecătorului

Un bărbat din municipiul Hunedoara și-a bătut în mai multe rânduri soția iar când aceasta a cerut să fie dat afară din casă, bătăușul s-a pus pe plâns.

În fața fetei minore
Le-a spus judecătorilor că nu are unde să se ducă și nu poate dormi sub cerul liber, așa că ar fi bine dacă l-ar ierta. Judecătorul a fost de altă părere, dar i-a spus și ce posibilități are ca să nu înnopteze pe străzi. Bărbatul i-a spus magistratului că locuieşte pe unde apucă, când la un prieten când la altul, o noapte a dormit în parc iar hai­nele pe care soţia sa i le-a dat sunt în maşina unui prieten. Judecătorul i-a spus însă că poate să ceară găzduire în cadrul centrelor rezidenţiale pentru per­soanele fără adăpost şi adăpos­tu­rilor de noapte aflate în administrarea autorităților locale.
Cei doi soți au fost împreună aproa­pe 30 de ani iar în ultima perioadă, băr­batul și-a abuzat consoarta în dese rân­duri, astfel că femeia n-a mai suportat și a cerut să fie emis un ordin de pro­tecție împotriva lui. Cei doi s-au certat și din cauza unui credit luat, femeia fiind lovită cu pumnii și picioarele în fața fiicei lor minoră. Instanța a stabilit că se impune eva­cuarea bărbatului din lo­cuinţa comună și obligarea să păs­tre­ze o distanţă minimă de 100 de metri faţă de vic­timă. (M. Gânju).