Ziua Naţionalã a Austriei, sărbătorită la Castelul Corvinilor

Cristina Ghenea

În data de 26 octombrie, Ziua Naţională a Austriei va fi marcată şi la Hunedoara, într-un eveniment organizat la Castelul Corvinilor. Cu această ocazie, Michael  Schwarzinger, ambasadorul Austriei la Bucureşti, va vizita pentru a doua oară în acest an, municipiul de pe Cerna.

Pentru a sărbători aşa cum se cuvine această zi, Primăria municipiului Hunedoara va colabora cu Consulatul Austriei din Timişoara, cel care a şi venit cu propunerea organizării acestui eveniment. Recepţia oficială, de la care nu vor lipsi diplomatul Michael  Schwarzinger şi soţia sa, Rosemaria, dar nici consulul Austriei în România, va fi urmată de un program artistic de muzică clasică. „Este un privilegiu ca reprezentanţii Austriei să sărbătorească această zi importantă pe meleagurile noastre. În timpul vizitei sale la Hunedoara, ambasadorul s-a declarat foarte încântat de întreaga zonă, iar cu această ocazie, va veni însoţit de oameni de afaceri austrieci, interesaţi de promovarea turismului şi a valorilor de aici”, a declarat primarul municipiului, Ovidiu Hada.
Membrii Consiliului Local s-au arătat şi ei încântaţi de susţinerea unui astfel de eveniment şi au votat alocarea sumei de 25.000 de lei, din bugetul local, pentru acoperirea cheltuielilor necesare.

One thought on “Ziua Naţionalã a Austriei, sărbătorită la Castelul Corvinilor

  • 17 octombrie 2011 la 10:26
    Legătură permanentă

    Misto, la Hunedoara!
    Dupa „Mathias”(Corvin), vine si Michael(noroc, ca nu e Schwarzenegger )
    Dar, mai stii, poate iese un film bun !!??

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.