Zeci de microbuze şi autobuze, verificate de poliţişti

O nouă serie de controale derulate de poliţiştii hunedoreni, pe raza judeţului, atât în mediul urban cât şi rural, acţiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2 s-au soldat cu amenzi de peste 14 mii de lei.
„Au fost verificate 57 de societăţi comer­ciale şi 50 de mijloace de transport în co­mun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 18 de sancţiuni contra­ven­ţionale (16 pentru nerespectare măsurii protecţie individuală şi două pentru fapte de natură economică), valoarea totală a amen­zilor fiind de 14.500 de lei”, infor­mează IPJ Hunedoara.
Cu ocazia controalelor în trafic, efectuate împreună cu inspectori din cadrul Inspec­to­ratului de Stat pentru Controlul Transp­or­tu­lui Rutier, poliţiştii au verificat legalitatea efectuării transportului de marfă şi per­soane, inclusiv modul în care măsurile de protecţie stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării trans­portului de persoane, prin curse regu­late/ speciale. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Forţe proaspete în rândul poliţiştilor hunedoreni

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hune­doa­ra are, de luni, forţe proaspete în preve­nirea şi combaterea infracţionalităţii. 35 de tineri poliţişti, absolvenţi

Cât de importantă este viteza de încărcare a unui site in procesul de optimizare SEO?

Procesul de optimizare SEO este unul destul de vast, care se desfășoară pe mai multe paliere. Ca tehnică de marketing

Comunicat de presă

Închide