Zeci de medici şi asistente de la spitalul din Petroşani, izolaţi la domiciliu

12 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

Zeci de cadre medicale de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani şi de la Clinica privată din municipiul Hunedoara unde femeia de 26 de ani, din Aninoasa, depistată cu coronavirus, a fost să-şi facă RMN, sunt autoizolate la domiciliu.
Cea mai mare lovitură a primit-o unitatea medicală din municipiul Petroşani, cu 38 de cadre medicale care nu pot să meargă la serviciu în aceste zile de criză cu virusul ucigaş din China. Şi, ancheta epidemiologică a DSP continuă la Petroşani. De la Secţia de Neurologie a spitalului din Petroşani sunt 30 de angajaţi, iar de la UPU sunt opt cadre medicale aflate în izolare. Ei au fost în contact direct cu femeia confirmată cu coronavirus. Singurul neurochirurg de aici nu poate lucra, situaţia fiind una extrem de gravă.
Evident, la toate acestea, să mai adăugăm şi pe cei de pe ambulanţa care a transportat-o pe hunedoreană. Apoi, patru angajaţi de la Clinica privată cu RMN din municipiul Hunedoara, acolo unde a fost femeia cu coronavirus să-şi facă o investigaţie la coloană, sunt şi ei izolaţi la domiciliu. Ieri, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în judeţul Hunedoara sunt 135 de persoane izolate la domiciliu, 22 sunt în carantină, iar 64 aşteaptă testele să se vadă dacă sunt infectate cu coronavirus.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 13.03.2020

Leontin Claudiu Delie, agent de poliţie de la Poliţia municipiului Deva Pentru că a fost arestat preventiv, fiind acuzat de...

Bulina albă, 13.03.2020

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că a fost validat drept candidat de către conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal...

Gura lumii, 13.03.2020

Vorbesc gurile rele că un control făcut la o instituţie din judeţul nostru a scos la suprafaţă mari nereguli aici....

Închide