Politica si administratie

Winkler: aderarea la Schengen este o problemă politică

05 bun Iuliu Winkler  UDMR (9)Sorina Popa

Europarlamentarul UDMR Iuliu Winkler (foto) a declarat, ieri, după ce s-a aflat că Germania nu este de acord cu aderarea României în Spaţiul Schengen, că totul este o chestiune politică şi, ca atare, acest lucru trebuie soluţionat.
„Trebuie să încetăm să mai invocăm criteriile tehnice, în cazul aderării la Schengen. Avem de rezolvat problema politică. Cu instrumente politice se face asta, altfel nu se poate, să ne schimbăm atitudinea în diplomaţie”, a afirmat Iuliu Winkler. Deputatul european susţine că Germania a refuzat ca ţara noastră să intre în spaţiul Schengen, pe fondul crizei economice şi a alegerilor care vor avea loc în toamna aceasta la nemţi. „Una dintre problemele care există în Germania, dar şi în alte ţări din Uniunea Europeană, este cea a imigrărilor şi a imigranţilor. Apare această atitudine nocivă din punct de vedere european, de a nu ne agrea pentru aderarea în Schengen”, a adăugat liderul UDMR.

One thought on “Winkler: aderarea la Schengen este o problemă politică

  • De ce va este frica sa legalizati Prostitutia cum este in Germania si Olanda ,de ce va este frica sa eliminati birocratia ,de ce va este frica sa diminuati coruptia ,de ce va este frica sa schimbati codurile penale ,asta va cere ca sa intram in Shengen ,asta trebuie sa faceti de urgenta !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.