Vulcanul are un nou viceprimar

Maximilian Gânju

După demisia Angelei Stoica din funcţia de viceprimar al municipiului Vulcan, dar şi din legislativul local unde era consilier, secundul primarului Ile va fi Cristian Merişanu (PSD) (foto).

Cristian Merişanu a fost propunerea actualului edil şef, Gheorghe Ile, care consideră că va face echipă bună cu colegul său de partid. Merişanu ajuns consilier local în municipiul Vulcan pe listele PSD, a lucrat în cadrul ENEL Banat, este căsătorit şi are un copil. El a fost ales, la ultima şedinţă a CL Vulcan cu 17 voturi din 18 posibile. „Sunt emoţionat, în primul rând, că e unul dintre cele mai importante momente din viaţa mea, după cele legate de familie. Sunt convins că voi reuşi să fac faţă şi o să încerc să fiu legătura dintre Consiliul local şi primar sau între oamenii din oraş şi primar”, a spus noul viceprimar la numirea în funcţie. „Cred că ne vom înţelege foarte bine, pentru că eu l-am propus. Eu aş dori ca mai mulţi consilieri să ajungă viceprimari, să vadă ce e aia administraţie. Mă va însoţi peste tot unde voi merge, că să vadă ce e de făcut, pentru început”, a declarat Gheorghe Ile, primarul din Vulcan. Totodată, în cadrul aceleiaşi şedinţe, a acces în Consiliul Local şi Malvine Socaci. Aceasta a ocupat locul rămas liber de Angela Stoica.

One thought on “Vulcanul are un nou viceprimar

  • 29 octombrie 2012 la 8:30
    Permalink

    Bafta Cristian! Te sustinem cu tot dragul!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Candidaţii UDMR Hunedoara pentru parlamentare

Consiliul Permanent Judeţean a definitivat, ieri, lista candidaţilor UDMR Hunedoara pentru scrutinul din 9 decembrie.

A opta minune negru-alb-albastrã

FC Hunedoara a arătat prospeţime şi inspiraţie şi în cea mai lungă deplasare a sezonului, ajungând la opt „minuni” consecutive...

Bulina neagră 29.10.2012

Ioan Rus, preşedintele PSD Petroşani Pentru că vrea să candideze pentru un  loc de deputat în Colegiul de Est din

Închide